Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan erstatte Nagler

Mange automotive kroppsdeler og andre deler av materialbruk nagler i stedet for skruer for å feste to stykker av materialet sammen. Nagler gi en glattere overflate og er lette. Noen ganger nagler kan rømme ut eller løsne og forårsake de to deler av materialet til å bli upålitelig og løs. Når dette skjer, nagler kreve erstatning. Bytte nagler er et spørsmål om å bore ut de gamle nagler og installere nye. Nagler og hånd klinke våpen er tilgjengelig hjemme forbedring sentre. Du trenger
Drill med bits
Vise fatt
C-klemmen
Nagler
Hånd klinke pistol
Vis flere instruksjoner
1

Sett et bor i drill med samme diameter som klinke du skal fjerne. Bittet skal ikke være større i diameter enn hullet i midten av den nåværende klinke.
2

Plasser tuppen av boret over midten av klinke hodet og bore klinke ut med drill. Klinke hodet danner en ring rundt borekronen som du bore gjennom. Fjern boret fra klinke hull. Fjern klinke hodet ring fra borekronen med en tang.
3

Inspiser hull der du bytter ut den nagle. Sørg for at begge delene av materiale som klinke kobler står inntil hverandre. Hvis det er nødvendig, klemme bitene av materialet sammen med et par skrustikke grep eller en C-klemme.
4

Velg en passende diameter klinke å installere i klinke hull. Sett stammen av klinke inn i hånd klinke pistol. Plasser pistolen over hullet og sette inn naglen hode inn i hullet. Klem håndtaket på klinke pistol flere ganger til klinke stammen bryter av og klinke hodet er på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63419.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair