Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik installerer du et Grille på en Jeep Grand Cherokee Laredo

Installere frontgrill på Jeep Grand Cherokee kan gjøres selv. De fleste bilulykker skade fronten av kjøretøyet. Den plast griller er tilbøyelige til å bryte med bare den minste press. Risten er holdt av noen få bolter og plast klipp, så erstatter det er ikke en krevende oppgave. Du trenger
Push-pins
skrutrekker
Plastnitter
Rivet pistol
Vis flere instruksjoner
en

Fest den ytre deksel til konseptet ved å sette inn plast skiver på boltene som kommer fra grillen med hendene. Plasten skiver er montert på innsiden av gitteret. Det er fire plast skiver som må installeres.
2

Lift og plasser risten på fronten av bilen. Sakte skyv risten på plass. Skyv risten inn på rammen med hendene. Dette vil engasjere plast støtte klipp til bilen støtter.
3

Installer tre nye push-pin festene gjennom konseptet i bilens støtte barer med hendene. Disse hullene er plassert under dashbordet. Den anbefalte lås er P /N 6506293AA. Disse kan bli funnet på ditt Jeep forhandler.
4

Installer fire skruene på toppen av grillen med en skrutrekker. Disse er plassert der panseret slår ned på grillen forsamlingen.
5

Installer boltene som fester konseptet til fender på hver side av kjøretøyet. Disse er 10 mm konseptet bolter. Det er en bolt på hver side av kjøretøyet.
6

Sett tre plast nagler fra risten inn i fender godt med en nagle pistol. Det er tre hull for nagler på hver side av gitteret. Den anbefalte plast klinke er MA48150, som kan finnes på en auto-deler butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63400.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair