Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan erstatte en 2002 Cavalier frontlys Assembly

Skifte frontlys forsamlingen i 2002 Chevy Cavalier er ikke mye vanskeligere enn bare å erstatte bilen ' s frontlys pære. Grunnen er fordi erstatter bil ' s frontlys pære krever fjerne frontlys forsamlingen likevel. Når du vet hvordan du fjerner forsamlingen, og erstatte den er grei. Hvis Cavalier ' s frontlys forsamlingen er sprukket eller skadet, bør du vurdere å erstatte den så snart som mulig for å hindre at elementer fra begroing ut dine pærer. Du trenger
Flat-skrutrekker
Pipenøkkel satt
New frontlys forsamlingen
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og åpne hette. Nærmer frontlys forsamlingen at du ønsker å fjerne. Se over forsamlingen til å finne dekselet panel. På det ' du finner syv plast festene.
2

Lirk hvert av festene opp med tuppen av en flat skrutrekker. Oppbevar festene på et trygt sted, for eksempel en container. Løft dekselet panelet for å fjerne det. Dette utsetter frontlys montering og turn-signal forsamlingen.
3

Sett tuppen av en flat skrutrekker inn i det firkantede hullet på frontlys braketten. Inne er det et klipp som holder turn-signal forsamlingen på plass. Presse skrutrekker ' s håndtaket mot midten av risten for å skyve til side og kople klippet. Mens du holder skrutrekkeren i denne stillingen, ta tak i turn-signal montering og trekk den fremover for å fjerne det. Trekk de to kontaktene på baksiden og sette forsamlingen til side.
4

Fjern de to boltene på toppen av frontlys-forsamlingen braketten. Trekk frontlys forsamlingen opp og fremover for å fjerne den fra Cavalier. Trykk på tappen på tappen for å fjerne pære tilkobling, hekt pæren fra frontlys forsamlingen
5

Fest pæren til den nye frontlys forsamlingen.. Trykk sammen og sett den til å låse pæren på plass. Sett den nye frontlys forsamlingen på plass. Sett inn og stram til de to skruene.
6

Plug tilkoblingene tilbake i turn-signal forsamlingen. Sett turn-signal forsamlingen. Skyve den innover for å knipse klippet på plass.
7

Sett på dekselet panel og de syv plast festene. Skyv hvert feste godt ned for å låse dem tilbake på plass. Lukk panseret til slutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63407.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair