Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Knock Out en Dent

Ulykker skjer. Bulker som følge av en ulykke deformere metall av kjøretøyet. Denne deformasjonen skaper mange problemer når du prøver å slå ut en bulk. Slå ut en bulk krever mindre spesialiserte verktøy enn å bruke en bulk avtrekker og er mindre arbeidskrevende enn å bore flere hull i kroppen paneler for selvgjengende skruer. Ved hjelp av enkle verktøy, vil en slått ut bulk krever noe mer enn et tynt lag med sparkel og pussing for å skape en sømløs reparasjon. Du trenger
Regular skrutrekker
Dolly satt
Body hammer satt
36-sandpapir
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ethvert interiør paneler hviler bak bulkete kroppen panel. Bruk en vanlig skrutrekker for å fjerne panel pins (hvis nødvendig).
2

Sett en dolly på utsiden av den bulkete kroppen panel, i nærheten av bulk. Du trenger en dolly som har en kontur som ligner på den metallplate som omgir kroppen panelet. Hvis bulke deformerer en stor del av panelet, flytte til den andre siden av kjøretøyet og matche dolly til uskadet metallplater.
3

Velg en kropp hammer fra en kropp hammer satt med en stor, svakt buet hode.
4

Hit kantene på bulk fra baksiden med litt buet kropp hammer hodet. Omgå omkretsen av bulk. Ikke bruk makt for å treffe metallplater. Dette kan føre til mer skade på metallplater.
5

Sett matchet dolly blokken på utsiden brettet deler av bulk. Hit den indre side av metallstrimmelen direkte bak rullens med det valgte organ hammer. Flytt dolly og kropp hammer rundt bulke for å glatte ut skrukker.
6

Slå ut mindre deler av bulke med en spiss kropp hammer.
7

Slip bulkete område med 36-sandpapir for å fjerne grov maling fra trakk bulk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63409.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair