Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hva er Car Frame Damage?

Biler er konstruert på en ramme eller settes sammen ved hjelp av en unibody struktur, ifølge Carfax Vehicle History Reports. Rapportering byrå definerer auto ramme skader som kompromiss av "enhver komponent designet for å gi strukturell integritet." Historie

Den tidligste bil design gjennom 1980-tallet brukte en ramme for å holde delene og stykker sammen. En unibody konstruksjon brukes for moderne biler.
Identifikasjon

Rammen komponent i et kjøretøy omfatter suspensjon beslag, lavere og øvre ramme rails. Den "ramme" av en unibody-modellen inkluderer frontruten, rocker paneler, bak vindusrammer og A, B og C bil søyler, ifølge Carfax.
Hensyn

Skade på noen av de boltede funksjoner på en bil er generelt ansett å være ramme skade.
Betydning

Frame skaden er ikke alltid åpenbar og en auto reparere ekspert skal konsulteres for å vurdere omfanget av rammen skader etter en ulykke. Auto kanal rapporterte i 2005 at «hundretusener av biler på veien akkurat nå vil unnlate å riktig beskytte" på grunn av ødelagte eller defekte rammer.
Expert Insight

Carfax sier at skader på bilen rammen reduserer sjansen for at bilen kan beskytte fører og passasjerer i løpet av en ulykke. Etaten anbefaler å unngå å kjøpe en brukt bil som har ramme skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63410.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair