Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan søke på en Salvage Tittel

En berging tittel er normalt utstedes til biler som har blitt skadet til det punktet hvor kostnadene for reparasjoner overstiger verdien av kjøretøyet. Berging titler er utstedt til havarerte kjøretøy, junked kjøretøy, kjøretøy med flom eller brann skade og noen biler som ble stjålet og gjenfunnet av politiet etter at forsikringsselskapet hadde allerede betalt eieren for utskifting deres. Du kan ha en restverdi tittel utstedes for en skadet bil i noen stat, men prosessen vil variere litt. Du trenger
Søknad om berging tittelen
Bevis på eierskap
Kjøretøyets merke og registrering
Forsikring berging varsling
Vis flere instruksjoner
en

bestemme at kjøretøyet er, faktisk, anses summeres av staten. Definisjonene for de skader som gjør et kjøretøy en restverdi kjøretøy varierer avhengig av staten. Imidlertid standarder er typisk at et betydelig antall av viktige komponenter er blitt skadet. Forsikringsselskapet skal utstede en erklæring om at bilen er totalvrak. I noen stater, er alder alene nok til å kvalifisere en skadet bil for en restverdi tittel.
2

Samle alle relevante dokumenter du har knyttet til kjøretøyet, og det er nåværende tilstand. Disse bør inkludere gjeldende, ikke-restverdi tittel, bevis på eierskap av bilen, er det lisens plate og registrering, utgjorde noen uttalelse du kan ha fått fra forsikringsselskapet erklære bilen, en liste over skader og fotografier av skaden.

3

Gå til Department of Motor Vehicles og fylle ut en søknad for å motta en restverdi tittel. Send inn søknaden, alle nødvendige dokumenter og eventuelle behandlingen avgifter til DMV.
4

Vent å motta berging tittelen i posten. Kjøretøy titler ofte kommer to til tre uker etter den første søknaden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63544.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair