Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Body & Paint Tools

Spesialitet kropp og maling verktøy for automotive kollisjon reparasjon faller først og fremst inn i kategorier av maling, pussing og reparasjon. Av disse er det håndverktøy og luftdrevne verktøy, så vel som hydraulisk verktøy. Hver av dem er en bærebjelke i en auto body profesjonelle verktøyet brystet. Disse spesielle verktøy kan sjelden kjøpes i lokale hjemme butikker. Fordi de er spesialiserte, høy kvalitet maling og kropp verktøy er tilgjengelig først og fremst gjennom profesjonelle grossister eller Internett. Dent Trekke Tools

Dent trekke verktøy er hovedsakelig består av lysbilde hammere, hydrauliske ramme maskiner og sug-Cup type pullers. Slide hammere fungerer ved sveising eller liming en fane til bulkete panelet, og klemming raset hammer til kategorien. En tung jern vekten er plassert i nærheten av bulk, og deretter skyves kraftig mot håndtaket på verktøyet, hvor et metall propp er plassert. Disse avtrekkerne er spesielt god på å trekke små bulker som ikke kan håndteres med sugekoppen bulke avtrekker. Dent avtrekker som utnytter Sugekoppene er brukes for store bulker hvor malingen ikke er blitt skadet på bilen. Hydrauliske ramme maskiner trekke bulker og skader fra strukturelle komponenter i bilen mens den er montert på en stor stål tabellen. Datastyrte, hydrauliske maskiner er i stand til å trekke vridd rammer tilbake til fabrikkens spesifikasjoner innenfor en brøkdel av en centimeter. Blir
Hammering verktøy

Hammers og dollys brukes til å forme arket metallpaneler tilbake på plass som ikke kan flyttes på plass ved hjelp lysbilde hammere eller hydrauliske bulk pullers. Hammere og dolly sett består som regel av tre hammere, tre dollys og et utvalg av skjeer. Disse brukes ved å plassere en dolly på den konkave side av en bulke-og slående den konvekse side av fordypningen med hammeren. Skjeer er mye tynnere enn tamponger og brukes på trange steder der det ikke er rom for en dolly å passe.

Malerverktøy

Paint våpen er det viktigste verktøyet brukes av bilindustrien malere, men de er spesialisert avhengig av hva det er de er sprøyting. Maling våpen som brukes til å sprøyte strøk primer vanligvis har dysestørrelser som varierer fra 1,5 mm til 2 mm. Maling og klarlakk dyser er mindre, som strekker seg fra 1 mm til 1,5 mm. Det finnes to typer pistoler, gravity-feed eller HVLP, som står for høyt volum lavt trykk, og press-pot sprøytepistoler. HVLP spray våpen blir brukt til å male vanlige biler, lastebiler og sport nyttekjøretøyer på grunn av deres relativt begrensede maling holding kapasitet. Trykk-potter benytte en trykksatt beholder som malingen er lagret, med sprøytepistolen festet til en slange som fører fra press-potten. Disse pistolene benyttes for stor lastebil maleri som er gjort på semi lastebiler, bulldosere og dumpere på grunn av større mengde væske som finnes i potten.
Sliping Tools

Sliping verktøy er en viktig del av kroppen shop verktøy samlingen. Sliping verktøy kan være luft drevet eller elektrisk, slik som tilfellet er for tilfeldig planslipere, brukes til nivå strøk med sparkel kitt, eller hånd sliping blokker som kan brukes til sliping av sparkel eller sammenslåing klarlakk ferdig etter bilens lakk har kurert. Pusseklosser kommer i en lang rekke størrelser og former, men er vanligvis laget med tett vanntett skum som tillater dem å bøyes til den nødvendige form av panelet som skal repareres, mens på samme tid å være stiv nok til å fjerne materiale effektivt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63579.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair