Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Trekk Bulker

Trekke bulker ut av auto karosserideler er en kunst når det er gjort riktig. Det er mange forskjellige måter å trekke bulker. Den type og plassering av bulken er den bestemmende faktor. Bulker som resulterer i skrukker er mest vanskelig å fjerne, mange ganger de er umulig å fjerne. En krøll er en forholdsvis konveks eller konkav rett linje. Hvis du har en krøll, er utskifting av panel den mest effektive permanent reparasjon. Du trenger
generelle formål pick kroppen hammer
Metal krympe hammer
Fender støtfanger hammer
Sett med kroppen tamponger
Body skje
Automotive sugekopper
Stud sveiser
Stud avtrekker
Slide bulke avtrekker
Drill
Sett med ding remover stenger
Porta makt bulke remover
En fot gul og sort rutete overflaten bord
Vis flere instruksjoner

en

Bruk ding remover stenger for å fjerne små bulker som parkeringsplassen dings. Stavene 5/16- å 3/8-inch tykk og fire meter lang med diverse bøyninger ved endene av stangen. Sett stangen der det er mulig, slik at den buede enden kan plasseres under bulk. I noen tilfeller må et lite synlig hull bli boret for å sette inn stangen og senere avkortet. Sett det gule brettet i siktelinjen, slik at de gule og sorte dam reflektere på overflaten av legemet panelet. Dette fungerer bra fordi det understreker den minste bulk eller ufullkommenhet. Vri rod slutten under bulk eller ding og se den stige på bakgrunn av den gule og svarte refleksjon.
2

Hammer bulke ut hvor praktisk, ved hjelp av en generell kropp hammer og en passende dolly . For å gjøre dette, plasserer dolly bak bulk og forsiktig hamre kroppen bulk mot dolly til bulk er fjernet. Det er en god ide å bruke et legeme skje over utsiden av kroppen for å forhindre hammer slår til. Hvis bulke er dyp og strekker metall, bruk en body-krympende hammer for å trekke metallet sammen. Hammeren har pigger på sitt ansikt, og når den treffer metall, det gjør små bulker, effektivt krymper metallet.
3

Trekk store gradvise bulker som parabol-type bulker ved hjelp av et vakuum bulk avtrekker.
4

Trekk små hard-to-get-bak bulker i kroppen med sveisede pigger og en stud avtrekker. For å gjøre dette, sett to-tommers stendere over bulke med en stud sveiser. Etter innsetting av studs, bruk en stud avtrekker - som ser ut som en nagle pistol til å trekke bulker ut. Når du har fjernet bulker, fjerne tappene.
5

Bor et hull i bulk. Bruk en bulk-remover lysbilde hammer til å trekke bulker ved å skyve vekten på hammeren utover. Dette verktøyet aksepterer ulike endene som kan settes inn i hullet i bulk.
6

Bruk en porta makt til å fjerne store bulker, samt bulker som er for vanskelig å fjerne med manuelle verktøy. Den porta strøm har en hydraulisk sylinder og en pumpe. Det finnes flere forskjellige ender som kan benyttes, inkludert et kjever av levetiden typen ende formet som en foldet hånd. Dette verktøyet kan bli utvidet til å strekke seg over større områder. Dette er den ultimate skyve elektroverktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63397.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair