Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik installerer en Front Bumper på en 2005 Ford 500

Din Ford 500 er en full-size sedan produsert mellom 2005 og 2007. Hvis du noen gang trenger å male Ford 500 eller hvis du har vært i en ulykke som skadet front end, er det lurt å endre støtfanger. Støtfangeren på Ford 500 beskytter deg mot støt under kollisjoner. Erstatte 500 støtfanger vil ta deg omtrent en time, men arbeidet vil gå lettere hvis du har en medhjelper. Du trenger
Jack
Jack står
Socket satt
skrutrekker
Replacement støtfanger
Vis flere instruksjoner
en

fjerne jack fra stammen og jekke opp 500 front end. Place bukker under front ramme og deretter senke 500.
2

Pop din 500 hette og fjerne den negative batterikabelen. Sett din socket over terminalen mutteren og løsne den ved å dreie mot venstre. Sett kabelen hekte av den negative terminalen for å unngå kortslutning.
3

Bruk skrutrekker til å fjerne frontlys forsamlinger. Også koble ledningene som går til blinklys og foran kjører lys. Disse tilkoblingene er på helt til venstre og helt til høyre på din Ford 500, rett bak hver lysets boliger. Koble dem ved å trekke ledningsnettet rett av.
4

Fjern alle skruer og bolter som holder din fremre støtfanger på plass. Bruk skrutrekkeren og socket satt til å gjøre dette. Har hjelperen hjelpe deg å løfte den fremre støtfanger dekke av.
5

Fjern boltene på innsiden av fremre støtfanger med socket sett. Har din assistent holde på den gamle støtfanger mens du gjør dette. Sammen, trekke den gamle støtfangeren av når de fire festeboltene er ute. To bolter er på hver side av støtfangeren.
6

Hev ny støtfanger opp og justere monteringshullene på ny støtfanger til dem på din front rammen. Har hjelperen holder støtfanger mens du sett de bolter i og skru dem på med socket sett.
7

Hold støtfangeren på plass og erstatte hele støtfangeren dekselet bolter og skruer. Også re-koble ledningene til lysene og re-installere foran frontlys forsamlinger på begge sider av fronten.
8

Sett negative batterikabelen. Jekke opp din Ford 500 nok til å fjerne gulvet knekt og deretter skyve dem ut. Senk bilen din etter at du skyver jack skiller seg ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63546.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair