Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan ta ut bulker

Bulker kan være et resultat av en mindre ulykke eller en storulykke på kjøretøyet. Kun bulker som ikke har blitt brettet kan fjernes. Hvis bulke har en krøll, er sjansen stor for at metallet rundt bulk vil måtte skiftes ut eller repareres. Tar en bulk av metall kan gjøres gjennom ulike metoder. En av de beste metodene for å trekke en bulk ut er ved hjelp av sugekopp metoden. Du trenger
Bucket
Vann
Flytende oppvaskmiddel
Sponge
Myk klut
Sugekopp bulke avtrekker
Vis flere instruksjoner
1

Rengjør bulk og overflaten rundt bulke med rent såpevann. Bruk en svamp til å tørke ned bulkete området. Skyll såpevann med rent vann.
2

Tørk vannet av bulkete området med en myk klut. Fukt en annen myk klut og påfør en liten mengde vann rundt bunnen av sugekoppen og rundt bulkete området.
3

Pass på at håndtaket på sugekoppen trykkes innover. Trykk sugekoppen mot bulkete området. Slå sugekoppen fram og tilbake til sugekoppen skaper et lite vakuum mellom koppen og bulkete området. Trekk håndtaket ut for å låse sugekoppen til bulk.
4

Trekk ut på sugekoppen med en generøs mengde kraft. Lås håndtaket på sugekoppen og fjerne den fra bulkete området. Bulk bør trekkes ut. Hvis ikke, gjenta den samme prosessen som beskrevet i trinnene ovenfor til bulk er trukket helt ut av metallet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63614.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair