Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik fjerner du Bumper på en Chevy

Chevrolet produserer mange forskjellige modeller av biler, lastebiler, SUV og varebiler, og hver eneste en av dem har en front støtfanger. Prosessen for fjerning av Chevy støtfangere forskjellig modeller, men hver prosess er en variant av den samme prosedyre. For mange Chevy SUVer, fjerne fremre støtfanger krever fjerning av front lykter og grill. Følgende instruksjoner for fjerning av fremre støtfanger på en 2002-2008 Chevrolet TrailBlazer. Den TrailBlazer er en av de mer involvert støtfanger fjerning prosedyrer for en Chevrolet kjøretøy. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Wrench
Flere Instruksjoner
en

Park på et jevnt underlag. Slå av Chevy motor og åpne panseret. Fjern TrailBlazer er deksel ved å ta ut alle elleve klippene holder gitteret på plass, deretter fjerne frontlykter ved å heve de to festeboltene og trekke frontlysene ut av bilen.
2

Fjern de sju trykknapper på toppen av bufferen. Hvis du ikke kan lirke dem av, kan du bruke en tang for å løfte dem ut. Fjern de tre trykknapper under støtfangeren også.
3

Fjern splash vakter på fører og passasjersiden ved å fjerne de åtte skruene som holder dem på plass. Disse må fjernes for å få tilgang til de boltene som holder støtfangeren på plass.
4

Fjern de fire boltene på toppen av støtfangeren og de sju skruene på undersiden av støtfangeren. Vær forsiktig når du fjerner de siste boltene som støtfangeren vil begynne å løsne og falle av kjøretøyet og bli skadet. Fest støtfangeren med en arm eller verve en hjelper mens du fjerner de siste par bolter.
5

Fjern forsiktig støtfangeren fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63466.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair