Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan oppnå lekkasjefri Steel Welds

lekkasjefri stål sveiser er beskrivende for høykvalitets stål sveiser, hva slags sveiser som alle teknikere, studenter og nybegynnere bør håpe på. Mens sveising teknikere har vanligvis en ganske god håndtaket på å produsere sveiser som kan holde vann eller gass, vil nybegynnere og studenter må øve regelmessig for å sørge for at deres sveiser er rene, solid og av høy nok kvalitet til å være lekkasjefri. Du trenger
Sveising utstyr
stålbørste
Klemmer
Sveisehjelm
Vis flere instruksjoner
en

Sett opp sveiseutstyr for type metall som jobbet på. Ulike typer stål krever ulike tilsettmaterialer. For eksempel, chromoly stål fungerer godt med Spoolarc 65 sveisetråd, mens bløtt stål kan sveises med 70S-6, som er en svært grunnleggende sveisefylling.
2

Sett opp sveiser med riktig strøm og wire hastighet for tykkelsen på stålet du arbeider med. Innstillingene vil variere avhengig av sveiser du bruker. Av denne grunn, mange produsenter av sveiseutstyr skrive ut denne informasjonen i en tabell som kan bli funnet enten på innsiden panel av sveiseren eller i brukermanualen. Når riktig nåværende og wire hastighet er satt opp, slå på sveiseren.
3

Fest negativ jord klemme til arbeidsstykket omtrent seks inches fra det stedet du vil være sveising. Et av de viktigste aspektene ved å oppnå en lekkasjefri sveis er å sikre god ledningsevne mellom sveiseelektroden og bakken klemmen. Av denne grunn, og på dette punktet, vil du også ønsker å rengjøre overflater av stål med en stålbørste. Dette vil fjerne det meste tilsmussing av overflaten kunne produsere en lav kvalitet sveis.
4

Klem ståldeler sammen i konfigurasjonen der de vil bli sveiset. Det bør være så lite gap som mulig mellom stål brikker.
5

Nedre din Sveisehjelmen på plass og slå på sveiseapparat. Plasser sveising elektrode ca 1/4-tommers fra den delen av sveisen som er nærmest deg. Dette vil tillate deg å presse sveisebadet snarere enn å forsøke å presse sveisen, noe som fører til dårlig sveis penetrasjon.
6

Touch sveising elektrode til metall blir sveiset og se sveisen dammen er dannet . Når den har nådd omtrent 1/4 tomme over, begynner å bevege sveise-elektroden i små sirkler, beveger seg i ett stykke av stål til den andre. Streber etter å holde sveisen som rett og stramt som mulig, og unngå stresser. Hvis du stresser, kan sveisen ikke trenge dypt nok inn i omkringliggende stål, forårsaker en lekkasje.
7

Fjern sveis elektrode etter at du er ferdig med sveisen. Rengjør sveisen slagg av sveisen med en stålbørste og nøye granske arbeidet ditt. Hvis du kan se lyset gjennom noen del av sveisen, har du opplevd det som kalles "brenne gjennom." Dette er resultatet av at den elektrode som på ett sted for lang. Dersom, på den annen side, finner du at sveisen du produserte ser trim og smelter jevnt inn i omkringliggende metall, bør du finne at sveisen er helt lekkasjefri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63631.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair