Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Paint Front End of Car

Når du trenger å male fronten av en bil du må maskere av alle andre områder for å hindre overspray fra å komme på resten av bilen. Få matchende maling som vil gjøre den nye malingen så lite synlig som mulig. En god maling jobb på alle kjøretøy starter med en god, jevn base for malingen. Sørg for at du bruker tid til å skikkelig forberede overflaten før påføring av maling. Du trenger:
Bil såpe
Degreaser
Rene kluter
Sandpapir
Tack klut
jordledningen
maskeringstape
Paint pistol
Air kompressor
Paint løsemiddel
Primer
matchende base coat maling
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør grundig med bilen såpe, vann og en avfettingsmiddel agenten grundig før du starter. Sørg for å fjerne all smuss og skitt som olje eller tørkede insekter. Tørk den av med rene håndklær og la det lufttørke helt. Flytte bilen inn din utpekte maleri området før du fortsetter.
2

Sand områdene grensesnittet du vil male og pass på å fjerne alt det gamle klarlakk og base maling ned til den opprinnelige primer. Bruk en sirkulær bevegelse uten for mye press. Begynn med en middels sandpapir og avslutt sliping med en fin grus. Fjern alle riper slik at overflaten er glatt. Tørk bilen støvfritt med tack klut. Ground bilen fra undersiden på rammen med en del av ledningen til lade ut statisk elektrisitet så støv ikke er trukket til biler overflaten.
3

Mask av alle områder som ikke vil bli malt som frontruten, speil eller dører. La bare de områdene som trenger å bli malt avdekket. Fukt ned på gulvet av maleriet området slik at støv fester seg på gulvet og ikke fly i luften.
4

Bland primer per produsentens anvisninger. Hell primer i maling pistol container, fest luftslangen fra luftkompressor til pistolen og skru på luftkompressor. La luftkompressor kostnad og tørk bilen igjen med tack klut for å sikre at overflaten er støvfritt.
5

Påfør primer i et tynt lag med langsomme stødige bevegelser og Criss Cross mønstre til eliminere linjer i primeren. La dette tørke ca 30 minutter og påfør et strøk grunning. Slip bil med et fint sandpapir. Fjern eventuelle runs eller drypp med sandpapir, og pass på ikke å etterlate riper i primeren. Tørk overflaten ren for støv eller rusk med tack klut. Rengjør maling pistol med passende løsemiddel.
6

Bland base coat per produsentens anvisninger. Laste maling pistol med base coat og bruke den ved hjelp av langsomme stødige bevegelser og Criss Cross mønstre for å eliminere linjer i malingen. La dette tørke om ca 20 minutter og påfør et andre base coat. Rens maling pistol med det passende oppløsningsmiddel. La malingen tørke i ytterligere 90 minutter og før du fortsetter.
7

Bland base coat per produsentens anvisninger. Hell klarlakk inn i malingen pistolen og gjelder til 5 lag av klarlakk til overflaten. Bruk glatt jevn bevegelser og et kryss og tvers mønster på disse strøk, tar seg ikke å etterlater noen runs eller drypp. Vent ca 20 minutter mellom strøkene så de foregående strøk har en sjanse til å sette opp riktig.
8

Rengjør maling pistol med riktig løsemiddel grundig. La disse klarlakk tørke over natten og deretter fjerne alle maskering materiale fra bilen. Bruk et automatisk buffer med et poleringsmiddel for å få ut det høyeste skinne på den nye overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63549.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair