Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik bruker du en Plasma Cutter på 20-Gauge Steel

Plasma kuttere bruker luft og elektrisitet til å konvertere en luftstrøm til en plasma arc. Når plasmabuen i kontakt med overflaten av et metall, som gjør det første og skaper en strøm av plasma i stand til å blåse gjennom stål. Tykkelsen av stål en plasma cutter kan skjære gjennom varierer avhengig av kapasiteten til cutter. Tynnere gauge metaller krever mindre strøm til å kutte enn tykkere metaller. Thin 20-gauge stål kutter lett med en skikkelig satt plasma cutter. Du trenger
20-gauge stål
ikke-brennbart underlag
Brannslukker
Burning goggles
Vis flere instruksjoner
en

Set et stykke av 20-gauge stål på en ikke-brennbar arbeidsflate. Plasser et brannslukningsapparat i nærheten av arbeidsflaten.
2

Koble bakken klemmen fra en plasma cutter til det ene hjørnet av 20-gauge stål. Sett i kontakten og slå på plasma cutter.
3

Slå strømstyrken knotten plassert på forsiden av plasma cutter til 50 ampere, eller den midterste innstillingen hvis plasma har en klikk- style knott uten tallverdier. Sett luften knotten på sitt høyeste trykk.
4

Sett på et par av brennende goggles.
5

Hold enden av kobber elektrode plassert ved enden av plasmapistolen 1/8 tomme fra overflaten av 20-gauge stål. Trekk en kant av stål over enden av arbeidsflaten. Tråkk plasma pistolen avtrekkeren. Trekk pistolen på tvers av stål når buen lys og gnister brann under stålet. Slutte å kutte etter flytting omtrent tre inches.
6

Inspiser kuttet. Slå strømstyrken høyere hvis kuttet ikke går gjennom stål eller slå den strømstyrken ned hvis kuttet er ikke 1/16 tommers bred med enda sider.
7

Utfør en ekstra kuttet med den justerte plasma cutter. Juster innstillingene som trengs for å produsere et rent kutt på 20-gauge stål.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63492.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair