Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hva er årsaken til Swirls i en Paint Job?

Paint jobb swirls er forårsaket av en rekke forskjellige ting, ikke minst som er mangel på riktig forberedelse av lakken før maling. Maling swirls er mye mer merkbar på mørkere farge kjøretøy, inkludert greener, blues og selvfølgelig svart, men de er også funnet på metallfinish og perler, så vel. Maling swirls og forebygging av dem, er det som gjør male mørke farger så vanskelig. Rengjøring problemer

Swirl markerer forårsaket av rengjøring problemer før maling dukke opp etter at bilen har blitt pusset og polert etter toppen klarlakk har tørket. Disse er vanligvis tilskrives tilstedeværelsen av voks-og avfettingsmiddel som ikke var skikkelig tørket etter påføring og før dens påføring av malingen. Malingen sprayes over oppløsningsmiddel kan tørker raskt mens fiskeøyer er i ferd med å danne, men har ikke lov til å komme opp til overflaten av malingen eller fjerne på grunn av hastigheten med hvilken de beste strøk ble tørret. Reparere disse virvel merkene krever stryking av kjøretøyet finish og males bilen.
Tack Cloth Bruk

Tack kluter bidra til å fjerne støv og andre partikler fra overflaten av bilens malingen før påføring av det klare toppbelegget. Brukes feil, men de kan ødelegge bilens avslutt med virvel merker. Tack kluter bør brukes på bare ett kjøretøy, og deretter kastes. Tack kluter som brukes om og om igjen etter hvert bygge opp nok partikler å sette inn mer enn de plukker opp. I tillegg kan tack kluter som brukes på metalliske maling faktisk legge metallic flake over i mønstre eller fjerne de metalliske flak helt, forlater banen til tack klut sin virvel bak.
Feil Sand Technique

Feil sliping teknikken resulterer i de mest lett repareres maling swirls. Når du sliper en klar top coat, er det viktig å unngå å arbeide i sirkler. Selv om du kanskje tror at sandpapir er lys nok til å ikke ha noen effekt, er det motsatte sant. Sliping i sirkler har en tendens til å grave dype kanaler i lakken som rasping ikke kan fjerne. Den eneste måten å reparere dette på er å re-sand bilen og buff det igjen. Ved sliping, er det best å lage en "X" mønster, som arbeider med den fineste sandpapir du kan administrere. Avsluttende sliping må gjøres med våt /tørr sandpapir rangert mellom 800 -. Til 1500-strø på en pussekloss
Buffer Issues

buffere kan lage eller bryte en maling jobb på bilen din. Den poleringsrondell må være ren og fri for tørket poleringsmiddel, og du må jobbe med en langsom hastighet for å unngå å brenne gjennom malingen. Funksjonen av en buffer som er delvis for å bevege materialet som blir slipt av forhøyninger til lav kapasitet, jevner ut overflaten. Ferdig i høye hastigheter, dette er ikke lenger foregår på molekylært nivå, men på den synlige nivå. Det fører til at poleringsmiddel å tørke ut for raskt og i hovedsak huljern overflaten av en klarlakk. Som for tørket materiale på poleringsrondell, har dette den virkning av scouring klare toppbelegget i stedet for polering den. Reparasjoner for disse problemene spenner fra males hele bilen til å re-sliping klar top coat og rasping med lavere hastighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63600.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair