Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Plast sveiseinstruksjoner

Termoplast har funnet veien inn i mange av de produktene du bruker hver dag. Noen termoplast brukes til rørlegging og andre brukes til å konstruere kjøretøydeler. Når en termoplastisk del pauser, må du bruke varme for å fikse reparasjon. Plast sveising utover gjør reparasjoner. Fabrikere stridsvogner og kjøretøy, deler også kreve sveising å bli med deler og forsegle sømmer. Den viktigste faktoren i plast sveising er varme. Hvis varmen er for lav, vil sveisen mislykkes, og hvis varmen blir for varmt, vil plasten brenner. Du trenger
Plastic del
plast identifikasjon guide
plast sveiser med fart tips
Stout kniv
Die-jeksel med fasing tips
Plastic filler stang
Side-cutting tang
Vis flere instruksjoner
en

Se etter et tresifret identifikasjonskode stemplet på plast delen. Å sveise plast, må du vite sveising temperaturen i plast du er sveising.
2

Slå opp identifikasjonskode du fant på plast del i plast identifikasjon guide, hvis du ikke gjenkjenne det. I plast identifikasjon guide, vil du finne en sveising temperatur samt en sekundær metode for å identifisere hvilken type plast du er sveising.
3

Sett temperaturvelgeren av plast sveiser til temperaturen som er angitt av plast identifikasjon guide, deretter plugge inn og slå på sveiser. Sett plast sveiser til side og la den varmes opp.
4

Kjør stout kniven over kantene av plast delen som du trenger å sveise. Du må gjøre en skråkant som er minst 50 prosent av dybden av plastdelen. Hvis du reparerer en plast del, må du bruke en die-jeksel med en skråtsnitt over normalsnitt tips for å lage en bevel langs hele reparasjonen.
5

Plasser oppvarmet hastighet spissen av plast sveiser på overflaten av plast-delen. Når overflaten av kunststoffdelen begynner å smelte, mate den plastikkspatel stang inn i fyllstoffet stang åpning av hastigheten spissen.
6

Skyv plastikkspatel stang mot overflaten av plastdelen.

7

Trekk plast sveiser over sveisen området som du fortsetter å bruke press på plast filler stang. Se området der plast filler stang møter plastdelen. Det bør være en liten dam av smeltet plast som strømmer foran fyllstoffet stang. Dette betyr at du har riktig varme innstillingen, og du drar plast sveiser ved riktig hastighet. Hvis overflaten av plast begynner å brenne, trekke plast sveiser i et raskere tempo for å spre varme raskere.
8

Skjær plast filler stang litt over hastigheten spissen med side-avbitertang når du nærmer deg slutten av sveiseskjøten. Fortsett å trekke sveiseren til slutten av den plastikkspatel stang er sveiset til overflaten av plastdelen.
9

Slå av plast sveiser og tillate det og sveiseskjøten avkjøles til romtemperatur før håndtering av sveiset plast del og sette bort sveiseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63371.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair