Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Cut Steel Med en ARC Sveiser

Arc sveisere bruker vanligvis strømstyrken å tenne en pinne elektrode og sveise sammen flere biter av metall. En standard stikke elektrode har en metallkjerne omgitt av et massivt flussmiddel. En annen type pinne elektrode inneholder magnesium som øker varmen generert av lysbuen. Når det brukes riktig, vil en magnesium stang brenne gjennom stål uten å legge ekstra maskinvare til lysbue sveiser. Dette eliminerer behovet for å kjøpe dyrt utstyr under skjæringen. Du trenger
Arc sveiser
Magnesium kutte stang
Brannslukker
Sveising hette
Heavy skinn hansker
Vis flere instruksjoner
1

Slå på et sveiseapparat. Juster strømstyrken knotten til innstillingen spesifisert på magnesium kutte stang container. Strømstyrken vil variere, avhengig av tykkelsen av den skjærende stang og tykkelsen av stålet under sagingen.
2

Sikre en magnesium skjæring stang i elektrodeholderen, som er festet til den bue sveiser. Koble bakken klemme - kjører fra sveiseren -. Å stålet
3

Fjern alle brennbare materialer fra området rundt cutting området. Still et brannslukningsapparat ved siden av lysbue sveiser.
4

Sett på en sveising hette og tunge skinnhansker.
5

Place slutten av magnesium kutte stang 1 /4-tommers av overflaten av stålet. Senk sveising hette. Trykk på enden av stangen til den skjærende overflaten av stålet. Løft stangen 3/16-inch av stål for å tenne stangen. Dra lit stang langs stål for å klippe den på ønsket sted.
6

La stål avkjøles i 30 til 45 minutter før du håndterer den.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63623.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair