Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan å blande i Clear Coat

Klarlakk fungerer som øverste lag med nesten hver maling jobb funnet på biler i dag, noe som gir et beskyttende lag som holder tørking UV-stråler og andre elementer vekk fra basen farge pelsen. Den legger også et lag med glans til kjøretøyet. Du må søke et nytt strøk klarlakk når du male et område. Når du bruker denne pelsen, må du blande det med omkringliggende overflaten av bilen for å hindre at ommaling fra å bli merkbar. Du trenger
Automotive maling blande cup
Stir pinner
Redusering /tynnere
Spray pistol
Vis flere instruksjoner
en

Bland klart strøk maling med redusering i henhold til instruksjonene på klarlakk kan. Mest klarlakk maling krever en andel av en del redusering til fire deler klarlakk. Rør blandingen godt, og hell den i en spray pistol.
2

Spray over hele området med venstre-til-høyre slag --- aldri opp-og-ned. Påfør totalt tre strøk, holde dem tynn slik at malingen ikke går. La hvert strøk tørke i 10 minutter. Åpne maling pistol, og legge til en liten mengde redusering til sprøytepistolen cup. Legg en fjerdedel av mengden redusering du målt og brukt til den opprinnelige blandingen.
3

Spray ytterkantene av det reparerte området, som beskriver grensen mellom det reparerte området og den opprinnelige overflaten med to tynne lag. Denne blandingen med tyngre mengde redusering tynner ut klarlakk maling som du sprayer det og litt "brenner" en klarlakk maling allerede på bilen, noe som gir det ferdige maling jobb et jevnere utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63477.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair