Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik reparerer en Honda Crv Bumper

The Honda CR-V har både foran og bak støtfangere som absorberer støt fra kjøretøy, handlekurver og andre objekter. Støtfangeren er fremstilt av en tykk, tung svart plastmateriale og er malt til tilsvarende kompakte av SUV. Skade er merkbar - når malingen er skrapt av, viser den svarte plasten gjennom. Lær å reparere en Honda CR-V støtfanger for å gjenopprette dens utseende. Du trenger
180-sandpapir
Body filler kitt
Plastic nal
220-sandpapir
Wax og fett remover
Mikrofiber håndkle
Spray primer
spraymaling
Spray klarlakk maling
maskeringstape
Masking papir
Vis flere instruksjoner
en

reparere skadede området med 180-sandpapir for å fjerne male og gjøre det glatt. Påfør kroppen filler kitt med en plast nal til bulker, dings eller hull i støtfangeren. Putty er mer fleksibel enn vanlig sparkel selv etter at det er herdet og mindre sannsynlighet for å danne sprekker. La massen tørke i en time før du bruker 180-sandpapir for å gjøre støtfangeren overflate glatt og jevn.
2

Tørk området med voks og fett remover, med en microfiber håndkle. Dette fjerner alle støv, voks og fett partikler som kan forårsake bobler i malingen. Sted maskeringstape og papir rundt området slik at overspray og malingen vil ikke komme på noen av de omkringliggende flater av støtfangeren eller CR-V.
3

Spray et tykt lag med primer over reparerte området og vente 30 minutter for den tørke. Slip primeren med 220-sandpapir inntil området er glatt. Tørk av slipte området ned med voks og fett remover.
4

Påfør tre tynne strøk med maling til primered området. Hold sprøytearmene seks til åtte inches fra overflaten og spray i tynne, jevne strøk slik at malingen ikke kjører. Vent 15 minutter mellom hvert strøk. Når det siste strøket har tørket, påfør tre tynne lag med klarlakk maling, med likelydende sprøyting. Forsiktig fjerne maskeringstape og papir før de klare strøk tørker. Vente en hel dag før du håndterer området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63468.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair