Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik reparerer en Aerostar Front Bumper

The Ford Aerostar fremre støtfanger er laget av hard plast og ikke bulke eller ding lett. De fleste av skadene som oppstår på Aerostar fremre støtfanger er fra punkteringer, lage hull eller flenger i plasten. Siden Ford Aerostar er ikke lenger i produksjon, erstatning støtfangere er vanskelig å finne. Lære å reparere en Aerostar støtfanger foran, slik at du kan fullføre reparasjoner selv. Du trenger
180-sandpapir
Body filler
Plastic nal
Spray primer
220-sandpapir
Wax og fett remover
Towel
Masking papir
maskeringstape
Spray maling
Spray klarlakk maling
Vis flere instruksjoner
en

Sand det skadede området med 180-sandpapir, inntil kantene punktering og områdene rundt er glatt. Påfør sparkel over hullet eller punktering og rundt området med plast nal. Fyllstoffet bør være tykk og stikker ut fra området. Tillat sparkelen tørke i én time. Sand filler med 180-sandpapir, til det er glatt og selv med støtfangeren.
2

Tørk reparerte området med voks, fett remover og et håndkle for å fjerne støv og fett partikler. Sted maskeringstape og papir rundt området for å blokkere over-spray fra landing på omkringliggende flater.
3

Påfør et tykt lag med primer over alle områder som ble pusset. La primeren tørke i 30 minutter før du sliper den med 220-sandpapir. Sand lett. Ikke sand gjennom lag primer. Tørk området igjen, ved hjelp av voks og fett remover.
4

Spray tre tynne strøk med maling, slik at hvert strøk 15 minutter for å tørke. Hold spray kan seks inches fra overflaten mens sprøyting. Påfør tre tynne lag med klarlakk maling, slik at hver tørke i 15 minutter. Fjern maskeringstape og papir, og vente en hel dag før du håndterer reparerte området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63469.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair