Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Spray Rustoleum maling fra en Gallon

Rustoleum maling , tilgjengelig i gallon , har Quart , pint og spraybokser , bygget et rykte for å blokkere rustdannelse på metall deler til biler og utendørs metallarbeider . Rustoleum , som brukes i bilverksted eller i store hjem prosjekter som maling støpejern rekkverk og gjerder, samt metall plenen møbler , kan pensles på , men du kan bruke den mer raskt og greit å bruke en HVLP ( høyt volum , lavtrykk ) spray pistol . Du trenger
Paint målebeger
Paint målestav
Rustoleum maling redusering
HVLP pistol
Air kompressor
Luftslange
Vis flere instruksjoner < br >
en

Fyll malekoppen halvveis med Rustoleum maling , deretter legge halvparten så mye redusering til malingen. Dette vil tillate at malingen tynnes nok til riktig passere gjennom HVLP sprøytepistol og fortsatt fester seg til overflaten av metallet som skal beskyttes. Bland blandingen grundig med en maling pinne.
2

Hell lakk inn i kopp HVLP spray pistol , og deretter forsegle toppen av malingen kopp godt for å unngå søl når du skal male . Fest luftslangen som går fra kompressoren til sprøytepistolen .
3

Spray punkt med lange, feiende strøk for å oppnå optimal dekning. Det kan være nødvendig å søke 03:57 tynne strøk for å bygge opp en hensiktsmessig tykt lag med maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63583.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair