Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Tips for å male en Nissan Altima Bumper

Å male Nissan Altima støtfanger både foran og bak, fjerne dem fra bilen og male dem på samme måte som andre plast støtfangere er fjernet og malt. Av størst betydning er riktig forberedelse av støtfangeren før påføring av maling, som gjør at malingen til riktig fester seg til overflaten. Demontering

Fjern støtfangeren fra bilen før maling. Ta de to festeboltene som ligger inne i hjulet brønner av bilen og deretter trekke ut festeskruene lagt merke til når du løfter panseret eller bagasjerommet. Disse boltene er komprimering inventar og kan fjernes med en tang.
Forberedelse

Forbered støtfanger riktig for å gi maksimal vedheft av maling til overflaten av støtfangeren. Hvis støtfangeren blir reparert, rengjør overflaten av støtfangeren, inkludert eventuelle tjære eller bug gjenstår. Når den er fullført, reparere eventuelle riper eller hakk stede i støtfangeren bruke plast vinduer kitt. Grundig skuring hele støtfangeren overflaten med en grå eller rød bil skuresvamp. Dette gjør at malingen til å følge Altima støtfanger med mye mer styrke.
Grunning

Fordi Altima støtfanger består av ABS-plast, som er en oljebasert plast, vil malingen har problemer med å følge det med mindre det er riktig primet. Dette er spesielt problematisk på uferdige erstatning støtfangere. For disse erstatning støtfangere, bruk en plast primer kompatibel med maling som brukes til å male støtfangeren. Reparerte støtfangere krever grunning i området reparasjonen eller på et sted hvor den huljern eller klø har brutt gjennom malingen inn i plast støtfanger.
Maleri og Clear Coat

Etter å ha blitt primet, kan støtfangeren males som du gjør med andre ABS plast støtfanger. Sett opp støtfangeren på en maling messe på en maling stativ, slik at du enkelt kan nå alle sider av støtfangeren, inkludert hjulet godt lepper. Disse er synlige på både foran og bak støtfangeren på Nissan Altima, og må males. Påfør 02:58 strøk med maling til dekning er oppnådd. Å fjerne strøk støtfangeren på riktig måte, legge til en liten mengde flex tilsetningsstoff til klarlakk. Dette krever en lengre tid å tørke, men reduserer klarlakk evne til å knekke når det utsettes for bøying eller mindre konsekvenser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63586.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair