Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

DIY: Paintless Dent Repair

Bulker og bulker i bilen din kan gjøre det ser banket opp eller eldre enn det er. Du kan fjerne noen bulker selv uten å måtte ta bilen inn til en body shop. Paintless bulke reparasjon er enkelt og billig i forhold til noen annen form for bulke reparasjon. Paintless bulke reparasjon kan du spare penger siden du ikke trenger å betale for materialer som sandpapir, grunning, maling, maskeringstape og sparkel. Ingen spesiell opplæring eller ferdigheter er nødvendig for paintless bulke reparasjon. Du trenger
Vann
Plunger
Dish eller bilvask såpe
Vis flere instruksjoner
en

titt i og rundt bulke å ​​sørge for at det ikke er noen hakk eller en sprekk i malingen. Dersom metall viser i alle områder det bør males for beskyttelse mot rust. Hvis det ikke er chips eller sprekker i malingen kan det mest sannsynlig bli reparert ved hjelp paintless metoder.
2

Finn en husholdning stempelet. Plasser en liten mengde flytende såpe på bulk og spray eller hell vann over den. Dette holder området smurt og gjør det lettere for stempelet å gli rundt og over bulk.
3

Sett stempelet på overflaten nær bulk og sørge for at felgen er dekket med såpe og vann. Skyv stempelet på plass over bulk og trykk den mot bilen for å skape et sug.
4

Trykk stempelet mot bil og bruke en gjentatt stuper bevegelse, dra hardt tilbake, inntil metallet beveger og bulk er trukket ut. Stempelet kan skyves rundt over bulke å ​​trekke ut alle skadede områdene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63459.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair