Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Skrapemerker Paint for hellakkering

Riper i lakken på en bil før hellakkering er relativt enkelt, som krever mer albue fett enn noen spesialiserte verktøy. Det viktigste å huske på når slitasje er å sikre at ingen glans rester fra forrige lag med maling. Den nye strøk med maling vil bare følge den slitte overflaten hvis det ikke er synlige spor av glans igjen. Du trenger
Såpe og vann
Grå eller rød bil scratch pads
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør grundig med såpe og vann før du begynner å skrapemerker malingen. Dette vil fjerne noen ekstra skitt eller støv som vil forurense maling jobb når det er brukt til bilen og vil tillate scratch pad til å gjøre jobben sin skikkelig.
2

Bruk den røde scratch pad på laveste del av bilen, som skal males. Den røde scratch pad er mye hardere enn den grå, så må du ikke trykke for hardt. Bruk den i rette linjer som kjører på 45 grader fra gulvet for å skrapemerker bort alle de eksisterende glans på den nedre halvdelen av bilen. Imidlertid ikke, skrapemerker på samme sted for mye. Dette kan skape et spor i malingen. Det eneste målet er å fjerne glans.
3

Påfør grå scratch pad til den øverste halvdelen av bilen, inkludert panseret, taket, koffertlokk og overkroppen paneler. Fordi den grå puten er mye lettere enn den røde puten, vil det ta litt lengre tid å skrapemerker glansen bort. Dette er nødvendig, men å unngå utseendet av sand riper i den endelige klarlakk som du senere vil gjelde for bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63585.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair