Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Detalj Hubcaps å fjerne bulker

Hubcaps er dekorative deler av bilen som også ligger på et sted som er svært utsatt for skader. Skraping en fortauskant eller kjører over en grov veien som sparker opp steiner kan lett ding og bulke overflaten av en hjulkapsel. Reparere hjulkapsel skader kan selv være ganske enkelt og rimelig. Du trenger:
Cup
protese rengjøringsmiddel
Skiftenøkkel
Towel
Gummi hammer /klubbe
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulkapsel. Du må kanskje fjerne noen bolter. Bruk en skiftenøkkel for å løsne mutterne og fjerne dem fra boltene. Noen hjulkapsler er bare holdt på med plast smekker rundt kanten.
2

Mix protese rengjøringsmiddel med riktig mengde vann. Den korrekte vann til rensemiddel-forhold vil bli plassert på siden av boksen. Bland dette sammen i en kopp. Dette vil bidra til å gjøre bulk lettere å se og reparere. Hubcaps en tendens til å samle seg mye skitt og rusk som kan skjule noe av bulk.
3

Rens bulkete område av hjulkapsel med en klut. Dypp kluten i protese rengjøringsmiddel for å fukte den før du tørker av hjulkapsel. Også tørke innsiden av hjulkapsel.
4

Plasser hjulkapsel ned på et brettet håndkle. Pass på at håndkleet er kastet nok ganger til å skaper tykk polstring. Hjulkapsel bulke bør pekte oppover med den konkave siden vendt nedover.
5

Trykk på høyeste punktet på bulke med gummi hammer. Gjør dette til bulk er presset ut og overflaten av hjulkapsel viser ingen tegn til det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63510.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair