Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan dugg med en Paint Spray Gun

Dugg med en spray maling pistol er gjort med metallic maling for å sikre at metallisk finish er tilstrekkelig spredt over overflaten som blir malt. Hvis dette ikke er fulgt i maleprosessen med metalliske farger, er resultatet at de metalliske flak innkapslet i malingen vil legge seg ned, i stedet for å sitte i den stilling at de traff overflaten blir malt i. Det er viktig å unngå bruk av en stift klut før eller etter fogging en metallisk maling jobb, da dette vil skape striper i metallisk maling. Instruksjoner
en

Slå lufttrykket på pistolen opp til det høyeste innstilling. Pistolen sprøytetrykket er knotten som ligger like over webbing av tommel og pekefinger, ikke lufttrykket ventilen på undersiden av pistolen.
2

Vri bryteren som styrer spray mønster på sprøytepistolen til helt åpen setting.
3

Slå væsken bryteren for å øke mengden av maling matet inn i pistolen, men ikke åpne bryteren hele veien.

4

Hold pistolen ca tre meter fra overflaten blir malt. Trekke avtrekkeren på pistolen for å starte væske /luft flyt, og deretter begynne å vinke sprøytepistolen over overflaten i et uregelmessig mønster. Unngå å male på ett sted for lenge. Du vil være i stand til å se de metalliske flak innskudd på overflaten blir malt. På grunn av økningen i lufttrykket og avstanden mellom pistolen og overflaten, vil den metalliske flak forbli i et tilfeldig mønster over overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63605.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair