Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan å danne en rustfritt stål Sheet

For mye av metallarbeid, er begynnelsen danner en metallplate. Arket av metall kan deretter brukes til å lage det ønskede fasong, enten det er målet å dø skåret fra arket eller bøye arket i en form som vil bli nyttig. Rustfritt stål er dannet ved å utsette metallet for å tvinge inntil den gir, kan endring av struktur av metallet slik at det kan formes til et ark. Forming av rustfritt stål til et ark er lik forming karbonstål til et ark, med unntak av at rustfritt stål er vanskeligere å arbeide med på grunn av legeringen (stål og krom) er hardere og sterkere. Du trenger
Rustfritt stål
Mill
Furnace
Vis flere instruksjoner
en

Force rustfritt stål ark i et ark ved å bruke press til metall gir vei uten å miste sin faktiske integrering. Påfør gjelder frem til rustfritt stål strekker seg over maskinens overflaten jevnt. Denne prosessen kan anvendes for å danne en flat plate av rustfritt stål eller til og mate arket inn i valseprosessen.
2

Rull flattrykt rustfritt stål mellom fabrikkens ruller før det er presset til den ønskede tykkelse. Bruk denne prosessen til å skape spesielt store lengder av rustfrie stålplater eller å rulle arket inn i en spiral, basert på tykkelse.
3

Plasser rustfritt stål i ovnen for å myke opp den, slik at at det skal bli mer plastisk og formbart. Temperaturen må innstilles, basert på innholdet av legeringen, fordi en temperatur som er for lav kan føre kantene for å holde seg kjølig og deformeres, mens en temperatur som er for høy kan det føre til at metallet blir svake og slitasje. Rustfritt stål kan oppvarmes mens de formes til et ark eller mens de formes til en bestemt form.
4

Tegn et plant emne av rustfritt stål (typisk fra en spole) og sted over et spesielt formet dor . Maskinen vil trekke stålet over en dør og punch det rustfrie stål for å danne den til den ønskede form.
5

Plasser rustfri stålplate over en form og skape trykk med fluidet for å utvide stål ark på tvers av formen og ta i formen ens form, danner det inn i den ønskede form for mål-applikasjonen.
6

Bøy stål for å danne den ønskede formen. Det kan være nødvendig å bøye arket lenger enn ønskelig å ta hensyn til springback, som forekommer i metaller som er utsatt for strekk og kompresjon. Bøyes stålplaten slik at siste svingen vinkel er mindre enn den faktiske svingen radius, men oppnår svingen vinkel ønsket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63633.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair