Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik reparerer en Hood av Welding

Selv om du ikke er en ekspert, kan du lett reparere panseret på bilen din med en sveiser hvis panseret er delt eller sprukket. Ofte, hvis du bulke panseret eller annen grunn og deretter pop bulke ut igjen, vil det sprekke. Hvis sprekken ikke er løst, vil den fortsette å knekke akkurat som en frontruten gjør. Du trenger ikke å være ekspert for å sveise på et flatt underlag. Du trenger
Arc sveiser
Sveisetråd
Sveisehjelmen
Hansker
Hånd jeksel
400-sandpapir
Vis flere instruksjoner

1

Sett varmen skiven på forsiden av sveiseren til straight-up posisjon. Dens eneste skiven på forsiden av maskinen, en stor bryter med en pil indikator.
2

Separer de to kablene som kommer fra fronten av sveiseren. Man har en klemme som ligner på en alligator munn, og den andre har et håndtak med en liten fjærbelastet kjeve som holder sveisetråd. Klem alligator munn til bilens ramme under støtfangeren.
3

Shut panseret på bilen. Plukk opp håndtaket på sveiser og sette inn en sveise stang i en 90-graders vinkel til håndtaket. Ta på deg sveise hjelm, men dra den opp slik at du kan se under den. Ta på deg hansker.
4

Hold håndtaket med sveisetråd i det og plassere enden av sveise stang på slutten av sprekken. Hold stangen stødig som du snur hodet for å bringe hjelmen ned over øynene dine.
5

Strike enden av stangen til slutten av sprekken. Når det gnister, løfter stangen bort fra hetten 1/4 tomme og forsiktig bevege stangen langs lengden av sprekken uten å berøre sprekken. Stangen vil danne en liten rund perle som det smelter over sprekken, og deretter kjøler igjen nesten umiddelbart.
6

Flytt stangen ned sprekk inntil perle dannet ved smelting stang dekker sprekken. Trekk stangen bort fra hetten for å bryte forbindelsen. Slå av sveiser.
7

Slip bort hevet perle fra sveise stang med en hånd jeksel. Avslutt med håndsliping den sveisede området med 400-sandpapir. Hetten er klar for maling eller primer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63566.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair