Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Strip Svart Epoxy Coat Fra Blikk

Black epoxy belegg beskytter metall mot korrosjon og skader av metall ødelegger kjemikalier. I motsetning til andre former for beskyttelse av metall, med en gang den epoksy-belegg, påført overflaten av metall, kan den ikke lett strippes med en detaljhandel malingsfjerner. Å bryte gjennom og fjerne en tøff svart epoxy belegg, må du bruke slipende medier. Slipende medier spenner fra media sprengningsarbeid med lufttrykket til sliping og pussing pads brukes med en vinkelsliper. Ved bruk av sliping og pussing pads, må du velge en slipende pad som ikke vil tette med svart epoxy belegg. Du trenger:
60-grit flapper hjul
vinkelsliper
Vernebriller
Face skjold
Leather arbeid hansker
80-grit flapper hjulet
tørr fille
stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

sikre 60-grit flapper hjulet til vinkelsliper.
2

Ta på deg vernebriller, ansikt skjold og lær arbeidshansker. Det er viktig å bruke både vernebriller og ansiktsskjerm ved sliping, som epoxy og metall partikler arbeide forbi visir.
3

Nedre ansiktet skjold og kjøre 60-grit flapper hjulet over metallplater. Hold flapper hjulet på en fem-ti-graders vinkel fra overflaten av metall for å unngå gouging metall med flapper hjulet.
4

Exchange-60-grit flapper hjul med 80 -grit flapper hjulet når overflaten av metallstrimmelen er eksponert.
5

Kjør over den eksponerte overflaten av metallstrimmelen med 80-grit flapper hjulet for å fjerne riper igjen av det 60-grit flapper hjulet.
6

Tørk overflaten av metall med en tørr klut til å rengjøre slipestøv fra metallplater.
7

Clean gjenværende svart epoxy fra overflaten av metall med stålbørste og re-tørke overflaten av metall med tørr fille for å fullføre sort epoxy belegg fjerningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63373.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair