Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik løser du dette: Auto Scratch Repair

Riper i bilindustrien utførelser tendens til å være lettere å fikse enn mange tror. I noen tilfeller kan riper på den tøffe klare overflaten på bilen din bare være en skrapemerker mark, og da det lett kan fjernes ved hjelp av en leire bar tilgjengelig fra din lokale auto deler butikken. Dypere riper som trenge utover klar top coat, men ikke malingen under kan repareres med klarlakk touch-up maling. Dypere riper krever mer involvert reparasjoner, imidlertid. Du trenger
2000-grit våt /tørr sandpapir
Paint pinne
Automotive touch-up maling
Automotive flikking klarlakk
Orbital buffer
Skum eller ull poleringsrondell
Automotive poleringsmiddel
Vis flere instruksjoner
en

Sand scratch lett med 2000-grit sandpapir. Dette vil fjerne noen ekstra skadet eller avskallet maling på scratch, og forberede overflaten av grunnen for touch-up maling.
2

Påfør touch-up maling til scratch bruker tungt klatter av malingen. Bruk nok maling til å fylle bunnen av, men ikke så mye at malingen drypper ned panelet. Når malingen er på plass, la det tørke grundig. Når den har tørket, vikle 2000-sandpapir rundt maling pinne og sand malingen glatt slik at det er selv med den omkringliggende klar top coat.
3

Tørk bort overflødig pusset maling rester med fillen, deretter bruker den klare toppbelegget berøring opp ved hjelp av børsten som er festet til bunnen av hetten. La pelsen tørke helt, deretter sand med 2000 grit papir surret rundt malingen feste på samme måte som du gjorde med malingen. Sørg for at overflaten er glatt etter at det er pusset og ikke viser noen små blanke specs. Hvis ja, fyll dem med mer top coat touch opp, la det tørke og deretter sand den ned igjen.
4

Påfør en kvart stor skvett av rubbing compound til slipte området, og deretter bruke poleringsmaskin med et skum eller ull poleringsrondell på sitt laveste hastighet innstillingen til forsiktig polere ut riper laget av sandpapir. Ikke la den malte overflaten for å bli for varm. For å sjekke dette, stopp rasping hver så ofte og berøre panelet med hånden. Hvis du ikke kan holde hånden på panelet, er det overopphetet. La den avkjøles før du fortsetter rasping.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63581.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair