Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Spray Automotive Paint

Det er mange viktige skritt å ta når du maler et kjøretøy og om noen av disse trinnene er hoppet over eller ikke gjort riktig, vil malingen jobb vise det . Måten du spray maling er et avgjørende skritt i maling jobb som resulterer i en glatt, jevn finish . Sprøyting av maling i en ukorrekt måte kan resultere i områder av maling som er for tynn, for tykk , rennende eller off mønstre som er merkbar Når malingen har tørket . Instruksjoner
en

Hold pistolen med en hånd mens den andre hånden er på avtrekkeren . Den annen side bidrar til å holde våpenet fast . Hold pistolen seks til åtte inches bort fra overflaten av kjøretøyet og holde det nivået . Alltid holde pistolen vendt rett mot overflaten , ikke i en vinkel som du flytter den fra side til side . Dette vil resultere i en ujevn spray mønster .
2

Spray maling på bilen , som begynner på toppen foran bilen og jobb deg nedover og bakover. Alltid spray vannrett , aldri loddrett . Flytt pistolen fra venstre til høyre , aldri opp og ned .
3

Overlapping hver venstre til høyre slag med 50 prosent . På denne måten nok maling er sprayet å ikke tillate blø gjennom, eller områder hvor primer under malingen viser gjennom.
4

Vent til strøk med maling tørke ved å følge maling produsentens anvisninger . Gå over bilen med en andre og tredje lag med nøyaktig samme fremgangsmåte som første strøk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63458.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair