Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik bruker du en Stud Sveiser

En stud sveiser skaper en bue for å smelte et metall stud til en kropp panel eller andre metall deler. Det finnes to vanlige typer stud sveisere. Den første type bruker en keramisk hylse som skyves over tappen. Den keramiske hylser inneholder smeltet metall opprettes når stud pistol buer og brukes på større diameter gjenger. Den andre typen stud pistol bruker en tynn diameter metall stud og er den vanligste typen stud Sveiser brukes i bilindustrien. Du trenger
Vernebriller
Metal studs
Stud sveiser
Ceramic endehylser
Vis flere instruksjoner
en

Don dine vernebriller.

2

Se emballasjen for metal studs å finne den riktige innstillinger for stud sveiser. Dersom innstillingene er for høy, vil bunnen av metall stud blåse ut eller hvis sveiseinnstillinger er for kald, vil metallet tappen ikke smelter på overflaten av metalldelen.
3 < p> Sett i stud sveiser. Fest stud Sveiser jording klemmen til stykke å motta metall stud og sette stud pistol på et stabilt underlag.
4

Inspiser kobber spissen av stud pistol for å sikre spissen er ikke smeltet eller korrodert. Hvis du støter på en dårlig kobber spissen, erstatte tips før du fortsetter.
5

Slå på stud sveiser og justere innstillingen knottene til innstillingene som er angitt på emballasjen for metall stendere.

6

Slide et metall stud i kobber tuppen av stud pistol. Hvis du bruker en stud som krever en keramisk hylse, skyv hylsen over enden av metall stud med riflet side vendt bort fra stud pistol.
7

Trykk slutten av metall stud mot jordet metall del.
8

Trykk og hold utløseren av stud pistol for å smelte metall stud til kroppen panel eller metall del. Stud pistol vil automatisk slå seg av på riktig tidspunkt. Når buen fra stud pistol stopper, vil metallet stud sveises til metalldelen.
9

La metall stud avkjøles før håndtering, som metall stud blir varmt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63393.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair