Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Body Repair Step-by-Step

Reparere auto karosserideler er en kombinasjon av både en handel og en kunst. Får en sammenkrøllet, bulker eller sprekker stykke metall tilbake til "som ny" betyr å vite hvordan du skal bruke enkelte verktøy, noen kjemiske forbindelser og til slutt sette på ny maling. Selv om det kan ta litt prøving og feiling for å få ferdig akkurat, gjør auto karosseri er ikke noe som alltid skal overlates til fagfolk. Bulker

Det første du må gjøre er å trekke alle bulker ut igjen til en omtrentlig form av den opprinnelige panelet. Dette kan gjøres enten ved hamring og støping av metall fra innsiden eller trekke bulk fra utsiden. Dent trekke er den raskeste måten å få et panel tilbake til en grov opprinnelige form, men du må bore hull i panelet for å sette inn bulke trekke verktøyet. Dette vil kreve fylling og etterbehandling senere.

Enten du hammer eller trekke en bulk er et spørsmål om tid. Hvis du har tid til å ta er langsom og forsiktig jobbe metallet tilbake i form og deretter bruke en hammer og metall roller. Hvis tid er kritisk, men trekk den ut og gå videre.
Filler

Etter å ha fått panelet tilbake i form eller hvis panelet er brukket, vil du må fylle de ujevne områdene på skjermens overflate. Sparkel er en kjemisk forbindelse best beskrives som kitt for metall. Etter pussing av metall med en fil, sliping eller sandpapir, legge filler vil bringe panelet tilbake til nesten ny. Hvis det er mulig, hva som fungerer best er å få en papir mal av den kroppsdelen sin opprinnelige form. Disse er tilgjengelig for de fleste modeller fra en auto body forsyning butikken. Ved hjelp av malen du kan justere hvor mye sparkel å legge til eller sand bort for å forme metall til en svært høy grad av nøyaktighet.
Etterbehandling

gang alle bulker er fjernet og ujevnheter er fylt må du gjøre mye sliping. Sliping for hånd gir de beste resultatene. Begynn med veldig modig sandpapir og arbeid ned gjennom finere og finere havregrøt. Endelig ferdig overflaten med en våt sliping med veldig fin-sandpapir. Når du er ferdig overflaten skal være glatt uten synlige variasjon mellom den originale metalloverflaten og fylte områder.
Maleri

Auto kroppen maleri er en ervervet ferdighet, men kan gjøres rimelig godt med litt øvelse. Først du ønsker å prime overflaten med en kvalitet metall primer. Etter tørking, bruk en spray maler å bruke lange, og med strimler av maling. Unngå å få for mye maling i ett område som dette vil "rynke" og føre til en appelsinskall effekt. Også ta deg god tid og male nøye. Bilen blir ikke graffitied med en sprayboks! Til slutt, buff og gni ned maling mellom hvert strøk. Plan på minst tre strøk med maling, men kanskje så mange som fire eller fem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63392.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair