Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan får jeg en Auto Title for en ombygd i Alabama?

Kjøpe en ombygd bil kan være en måte å oppnå en høyere-end, fullastet kjøretøy uten fullastet pris. Du bør stole på bare en hederlig auto body shop å sette bilen sammen igjen. Ifølge CarFax, er et kjøretøy med en restverdi tittel en som har blitt "... skadet i den grad at kostnadene ved å reparere bilen overstiger ~ 75 prosent av sin pre-skade verdi." I delstaten Alabama, må en restverdi tittel erstattes av en ombygd tittel for å få bilen tilbake på motorveien. Instruksjoner
en

Bli en lisensiert rebuilder. Bare en lisensiert rebuilder kan søke om en ombygd tittel i delstaten Alabama. Du vil bli bedt om å bekrefte for Alabama Motor Vehicle Division som du personlig ombygd bilen eller overvåkes og kontrolleres sin ombygging.
2

Fullfør en MVT 26-15 Form, som er et program for å få bilen inspisert av staten. Du må sette på rebuilder lisens og bilens restverdi tittel til dette skjemaet. Hvis bilen kommer til Alabama fra en stat som ikke krever et kjøretøy tittel, så du må gi notariserte regninger av salg for hvert salg som har skjedd siden bilen ble skadet. Du må også gi regninger av salg for eventuelle reservedeler. Disse regningene av salget må tydelig angi alle identifikasjonsnummer for kjøretøy og deler. Hvis VIN nummer plate mangler fra bilen, vil du bli pålagt å søke om erstatning VIN nummer plate ved å fylle ut skjemaet MVT 26-3 å legge til søknaden din. Staten vil kreve betaling av alle avgifter med innlevering av søknaden.
3

Har bilen inspisert av en agent for Department of Motor Vehicles. Hvis søknaden blir godkjent, vil en agent inspisere bilen med deg. Hvis den passerer inspeksjon, vil agenten påføre en permanent merket rett innenfor førersiden dør, noe som indikerer at det er en ombygd bil, og at den passerte inspeksjon.
4

Complete Form MVT 26-4 med hjelp av din tildelte agenten om at merket har blitt riktig plassert og at VIN nummer plate, om nødvendig, ble også byttet. Agenten vil da gjennomføre ytterligere nødvendig dokumentasjon som sier blant annet at bilen har blitt skikkelig ombygd og har ikke blitt meldt stjålet.
5

Fullfør din søknad om sertifikat av tittelen med hjelp av din tildelt agent. Din agent vil presentere den utfylte søknaden og annen nødvendig dokumentasjon til Department of Motor Vehicles. Tittelen, når utstedt, vil reflektere at kjøretøyet har blitt gjenoppbygd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63414.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair