Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Automotive Karosseri Verktøy

Kollisjoner skjer hver dag og krever ulike verktøy for å gjøre reparasjoner. Om bilen er i en ulykke eller har skader fra værforhold, verktøy gjøre reparasjoner. De fleste automotive karosseri krever hjelp av dyktige fagfolk. Midlene som gjør slike reparasjoner variere avhengig av typen av skader på bilen. Dent Repair

En vanlig reparasjon er for en bulk laget av små ulykker eller hagl skader. En bulk avtrekker eller stempelet kan reparere bulke. Bore et lite hull i midten av bulk er det første trinnet. Innsetting av bulke trekke verktøyet i hullet gjør at leppene eller tennene på stempelet for å ta tak i bulk og trekk den på plass. Den avtrekker spretter ut bulken til et punkt hvor de vil skaden sand ned jevnt med resten av bilen.
Slipeapparatets

Ulike typer sliping verktøy ren bilen kroppen til å forberede den for maling. Klargjøre bulkete område for maleriet er viktig å sikre at skaden ikke er sett etter ferdigstillelse. En kollisjon reparasjon tekniker sanden skaden, primere bilen og deretter maler del til samme farge som resten av bilen. Den elektriske slipeutstyr monterer et stykke sandpapir til bunnen av verktøyet, noe som sikrer en glatt overflate. Når overflaten eller skade er ren, er en primer strøk maling påføres.
Spray Painter

En spray-maleri verktøyet er viktig å sikre at malingen er jevnt påført til den skadede delen av bilen. De fleste kollisjon reparasjon spray-malerverktøy bruker luft til å påføre malingen til bil. Utformingen av dette verktøyet sikrer at malingen er jevnt påført til det skadede området og samsvarer med samme farge av bilen. Dette maleriet verktøyet setter et klart lag med fugemasse på overflaten av bilen for å være sikker på glansen i lakken varer.
Body-Shaping Tools

Body-shaping verktøy er lik en støpeform. Kollisjonen reparasjon person former den skadede delen av bilen ved fabrikasjon. Den skadede panel monteres på en body shaping verktøy og er enten hamret tilbake på plass eller en glassfiber Formen er laget av den delen. Når den skadede delen er fullt rekonstruert, er den delen pusset og malt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63572.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair