Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan bruke Lead Som Filler

Selv om moderne bilkarosserier stole på epoxy for kroppen reparere teknikker, er bly ofte brukt som en sparkel for eldre bil reparasjon. Klassiske biler brukt tykkere stål i konstruksjonen deres, noe som gjør dem i stand til å tåle varmen som trengs for bly fylling. Bly har fordelen av å være mye mer å tåle vær og sollys. Det tillater deg å bedre beskytte den reparerte overflaten fra sprekker og ujevnheter. Du trenger
Medium og finkornet sandpapir
Metal dolly
Metal flip
Degreaser
Ren klut
oxyacetylene lommelykt Sushi Bar av bly
Wooden padle
Metal fil
Body paint
Vis flere instruksjoner
en

Sand området som skal repareres med medium sandpapir. Fjern alle spor av maling og primer fra området som skal fylles.
2

Plasser metall dolly bak bulk. Trykk på den andre siden med metall flip. Forsøke å bringe så mye av bulk ut som mulig for å redusere mengden av fyllstoff nødvendig.
3

Bruk avfettingsmiddel til en ren fille. Tørk den ytre overflaten av reparasjonsområdet. Fjern løs maling, primer eller annet rusk fra arbeidsområdet.
4

Lett oxyacetylene lommelykt og bruke lys varme til reparasjonen. Varm metallet i reparasjonsområdet. Stadig flytte fakkelen for å sikre at det ikke brenner gjennom eksisterende metall. Pass på å ikke bruke for mye varme.
5

Påfør lys varme til enden av ledningen bar. Hvis linjen blir til væske er du bruke for mye varme. Sverdet skal bli bøyelig, med en konsistens som leire. Når oppvarmet, legg enden av baren og inn i bulke reparasjon området.
6

Gni ledelsen bar rundt reparasjon området, fylle i bulk med bly. Fortsette å gjelde lys varme med lommelykt under denne prosessen. Ikke legg for mye varme som ledelsen vil slå til væske og kjøre ned på siden av bilen. Fortsett denne prosessen til hele bulke er fylt. Bygge opp ledningen høyere enn overflaten av auto. Sørg for at du har mer enn nok bly i bulk å fylle den.
7

Når fullstendig utfylt, fortsetter å legge lys varme med fakkelen. Bruk den flate siden av en tre åre for å begynne å glatte overflaten av bly. Spre ledelsen ut utenfor området i bulk, og skaper en glatt, jevn dekning.
8

Tillat ledelsen avkjøles. Når du kan ta på overflaten med hånden din, er kjøling fullført.
9

Bruk en metall-fil for å kutte ned store buildups av bly. Når du får ledelsen nær overflaten av bilen, bruke den fine sandpapir for å jevne ut kroppen reparere området til en jevn overflate.
10

Paint reparerte området som ønsket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63617.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair