Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik Bygge en Single Barrel Forgasser

The single-barrel forgasseren dateres tilbake til begynnelsen av det automotive alder. Det så kontinuerlig bruk i en eller annen form før alle forgasseren utstyrte biler ble erstattet med innsprøytning i slutten av 1980. Den ene-barrel forgasseren kan brukes individuelt for å oppnå god drivstofføkonomi, eller i flere synkroniserte stabler for å gi utrolig hestekrefter ytelse. Som består av en enkelt jet drivstoff fôring i en Venturi, gjenoppbygge en single-barrel forgasseren er så enkelt som sin design. Du trenger
Spårskruvmejsel
Cross-tip skrutrekker
Needle-nese tang
Forgasser rengjøring dip
Trykkluft
Stålbørste
Dental pics
Piperensere
Vis flere instruksjoner
en

Fjern gasspedalen pumpe linken og rask tomgang stang. Fjern skruene som holder luften horn på hoveddelene og løft av luft horn.
2

Fjern flottøren, nål ventil og nåleventil sete. Skru de hoveddysen fra bunnen av flottøren bollen. Trykk ned gasspedalen pumpe og fjern holderklemmen. Fjern akselerator pumpen og sjekk ballen.
3

Snu forgasseren opp ned og fjern skruene som holder hoveddelen på strupeplaten forsamlingen. Fjern strupeplaten forsamlingen fra hoveddelen.
4

Plasser alle metalldeler inn i forgasseren rengjøring dukkert. Ikke plasser plast, gummi eller lær deler inn i dukkert eller de vil bli permanent skadet. Bløtlegg inntil samtlige fett og skitt har blitt oppløst unna. Hastigheten som renseprosessen skjer er basert på hvor skitne delene er og omgivelsestemperatur. I kaldere vær, vil rengjøring ta lengre tid enn det gjør på varmere dager.
5

Fjern deler fra rengjøringsmiddel og skyll dem i rent vann. Blåse delene tørre med trykkluft og sikre at alle passasjer er rene for smuss og korrosjon. På spesielt skitne forgassere, må du kanskje skrubbe delene med en stålbørste eller piperensere. Ta så mye tid som er nødvendig for å sikre at delene er helt ren for all smuss og lakk før du fortsetter. Gjenta trinn 4 og 5 hvis det er nødvendig.
6

Fest strupeplaten forsamlingen til hoveddelen med en ny pakning. Skru hoveddysen inn i bunnen av flottøren bollen. Sett inn en ny akselerator sjekk ball og pumpe. Komprimere gassen pumpe og installere en ny låseringen.
7

Installer en ny flottørventil sete og flottørventil. Installer flottøren i flottørskål og juster flottøren nivå. Snu forgasserenheten opp ned og la den flyte å henge naturlig. Mål fra enten leppe av flottøren eller loddet linje til den maskinerte kant av flottørskål. Se produsentens spesifikasjoner for nøyaktig måling. Bøy float kategorien til å justere float nivå. Sørg for denne justeringen er nøyaktige, flyte nivå er den mest kritiske justering på en enkelt-barrel forgasseren og når forgasseren er montert den kan ikke endres
8

Installer luften horn og skru den ned. ved hjelp av en ny pakning. Ikke stram hold-down skruer eller luft horn kan bli vridd. Installer akselerator pumpen linken og rask tomgang stang. Juster gasspedalen sammenhengen ved å bøye den med et par av nål-nese tang til pumpen actuates så snart strupeplaten begynner å bevege seg.
9

Juster rask tomgang stang ved å rotere rask tomgang cam til stopp skruen hviler på den høyeste lapp. Mål avstanden mellom strupeplaten og kroppen av forgasseren. Se produsentens spesifikasjoner for nøyaktige modellen av forgasseren du arbeider på. Bøy rask tomgang stang med et par av nål-nese tang til effekt plate er innenfor spesifikasjonene.
10

Juster automatisk Strupeventilsammenstillingen hvis montert. Løsne automatisk choke hold-down brakett og vri Strupeventilsammenstillingen til referansen preg på flaskehalser våren bolig på linje med indeksen mark på lufta horn kroppen. Stram hold-down skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63560.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair