Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik bruker du en Lincoln Electric Weld-Pak 100 Sveiser

Du har litt sveising å gjøre, og du har nettopp plukket opp en brukt Lincoln Weld-pak 100 sveiser. The Weld-pak 100 er en eldre entry level sveiser som vil tillate deg å utføre en rekke forskjellige sveisemetoder, inkludert men ikke begrenset til lysbue og MIG sveising. Mens begge teknikkene er like, det er betydelige forskjeller, den mest åpenbare av disse er at MIG sveising bruker en inert gass for å spre oksygen og nitrogen som kan føre til dårlige sveiser. Mig sveising leverer også mer tilfredsstillende resultater for nybegynnere med mindre trening. Du trenger
Drill montert stålbørste
rensemiddel
Rengjøring filler
Digital innvendig mikrometer
Klemmer
Cylinder av sveising gass
Sveisetråd
Sveising pistol
Ground elektrode
Sveising hansker
Sveisehjelm /goggles
Vis flere instruksjoner
1 Mål tykkelsen på metallet blir sveiset med et digitalt mikrometer.

Start drill motor og bruke roterende stålbørste til området av metallet som skal rengjøres. Du må gjøre det metall som skal sveises så ren som mulig. Tørk den med et rengjøringsmiddel om nødvendig. Åpne kjeve av mikrometer og lukker kjeven på den del av metallet som skal sveises. Les tykkelsen fra indikatoren.
2

Mate de to metall biter som skal sveises. Hvis det er nødvendig, holde dem sammen ved hjelp av klemmer.
3

Les etiketten på innsiden av trådma døren for å bestemme trådma rente og utgang spenningsnivå. Plugg sveiser i en egnet stikkontakt. Drei ventilen på sveising sylinder mot klokken for å skru på sveising gass.
4

Klem jordkabel til bitene blir sveiset, så nær plasseringen av sveisen som mulig.

5. Hold masken opp å finne din sveise tips. Senk det før du trykker på avtrekkeren.

Sett sveising hjelm på med frontplaten opp. Plasser tuppen av sveisetråd ikke mer enn 1/2 cm fra ønsket plassering av sveisen.
6 Praktiser trygge sveiseteknikker med fullt visir, full body klær, og tunge skinnhansker.

Nedre frontplaten på hjelmen og skyter på sveising pistol.
7

Flytt sveisepistolens langs skjøten, holde den innen 1/2 tommers av metalldeler. Flytt langs skjøten i samme takt ledningen er fôring, greit å holde en god og med sveise felles.
8 En fin solid sveis er glatt.

Slipp avtrekkeren ved enden av sveisen. Flytt sveisepistolens bort fra arbeidsstykket når buen dør bort. Løft hjelm frontplaten. En perfekt sveis vil likne smør spredt på brød eller glasuren på kaken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63570.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair