Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

DIY Autobody

Ved å eie en bil i lengre tid, er sjansene det kommer til slutt må autobody arbeid og reparasjoner. Kollisjon verksteder lade oppover på hundrevis av dollar for selv mindre reparasjoner for materialer og arbeidskraft. Lære å gjøre autobody reparasjoner på en bil kan gjøres med praksis og innkjøp av noen få materialer og verktøy fra en deler butikken. Du kan reparere bulker og dings i en innkjørsel i løpet av timer. Du trenger
Body hammer
Dent puller
Drill
180-sandpapir
220-sandpapir
Body filler
Plastic nal
maskeringstape og papir
Wax og fett remover
Mikrofiber håndkle
Spray primer
Spray maling
Spray klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Drill et hull i midten av bulke med en drill. Hvis bulke er svært store, bore flere hull spredt over hele bulk. Sett inn skruen spissen av bulke avtrekker i et hull og skyv håndtaket på bulk avtrekker inn og ut til sheetmetal begynner å rette. Hvis flere hull ble boret, alternativt bruke dem til forskjellige tider å trekke bulke ut jevnt.
2

Bruk en kropp hammer for å banke forsiktig på sheetmetal på plass hvis bulke avtrekker trakk den ut for mye. Eventuelle forhøyninger, som lett kan sees når den nye malingen har tørket, bør tappes ned slik at de er selv med overflaten av bilen
3

Sand området med 180. - sandpapir for å fjerne det meste av malingen ned til rent metall. Bruk en plast nal for å bruke et tykt lag med sparkel over reparerte området. La det tørke fyllstoffet i en time. Bruk 180-sandpapir til sand filler glatt med overflaten av bilen. Gå over området igjen med 220-sandpapir for å jevne ut riper venstre ved 180-korning papir.
4

Tørk reparerte området med voks og fett remover og en microfiber håndkle. Dette fjerner gammel voks partikler igjen med bil såpe eller voks. Det fjerner også eventuelle fingeravtrykk blir liggende på overflaten, som ikke kan sees før malingen har tørket. En microfiberklut ikke etterlater lo på overflaten. Sted maskeringstape og papir rundt reparerte området.
5

Påfør et tykt lag med primer over området med sparkel. La primeren tørke i 30 minutter. Spray 03:57 strøk med maling over området, holder can 6 til 8 inches fra overflaten. Hold strøk tynne for å unngå runs i malingen. Gå over området igjen med klarlakken, bruker de samme teknikkene som med farge maling. Vente en hel dag før du håndterer området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63486.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair