Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik fjerner bakre støtfanger Cover

Bakfanger deksler kan være den mest skadede delen på et kjøretøy. Fra påkjørsler bakfra å sikkerhetskopiere inn usynlige objekter i parkeringsplasser eller en innkjørsel, er støtfangeren bak dekselet ofte skadet. Bakre støtfanger dekker er laget av et fleksibelt plastmateriale som du kan sy og reparere eller lett erstatte med en direkte, fabrikk-fitting erstatning. Fjerne den bakre støtfangeren dekselet fra de fleste biler tar mindre enn 30 minutter. Du trenger
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
Ratchet
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Bruk riktig størrelse kontakten for å fjerne raden av bolter under støtfangeren bak dekselet. Noen støtfanger dekker bare har en rad med bolter på hver side i stedet for å kjøre hele lengden av støtfangeren cover, men du fortsatt trenger å fjerne dem med en skralle og socket.
2

Bruk en stjerneskrutrekker for å fjerne raden av skruer langs kantene på hver side av støtfangeren dekselet. Disse skruene er rett bak bakhjulene og kan nås fra stående ved siden av bakhjulene.
3

Åpne bagasjerommet eller luke område av bilen og finne en rad med bolter langs bak. Du må kanskje trekke opp teppet for å nå disse boltene. Teppet er holdt nede av borrelås eller klips som du kan lirke opp med en flat skrutrekker. Fjern boltene, så støtfangeren bak dekselet kan trekkes vekk fra bilen.
4

Reach bak støtfanger dekke og trekke ut eventuelle ledninger kontakter hvis støtfangeren bak dekselet har lys eller blinklys på den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63507.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair