Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik fjerner bulker Fra dørpaneler

Dør paneler er laget av tynne metallplater strukket over lette rammer som gjør døren. Den metallplater av dørpanelene er ikke så solid som fendere og er lett bulkete. Dørpaneler er lett repareres, men uten å måtte ta bilen til et faglig organ verksted. Du kan selv være i stand til å reparere døren panel bulker uten å måtte gjøre noen maling reparasjoner. Du trenger
Vann
Flytende oppvaskmiddel
Husholdningenes stempelet
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
Gummihammer
Vis flere instruksjoner
1.

Fukt overflaten rundt bulke med vann og oppvaskmiddel for å gjøre overflaten glatt og våt. Plasser stempelet i midten av bulk og trykk den mot døren for å skape sug.
2

Trekk stempelet forsiktig tilbake for å trekke bulke ut. Trekk hardere hvis den første trekk virker ikke. Trekk vanskeligere hver tid til å trekke bulke ute av dørpanelet. Hvis bulke gjenstår, skyver stempelet ned for å frigjøre sug, og skyll såpe av døren.
3

Åpne døren så bredt som det går. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne alle skruene fra døren panel. Det finnes skruer over og under dørpanelene og innvendige lommer. Bruk den flate skrutrekkeren for å åpne den lille firkanten eller sirkel deksler som dekker noen av Phillip skruer.
4

Trekk døren panel bort fra døren langs kantene til pop det indre panelet bort fra døren. Reach bak panelet og koble ledningene fra døren til baksiden av interiøret panel. Løft panelet opp og trekk den ut av døren.
5

Skrell plast ark ut av metall dørkarmen. Dette arket er festet til døren med sterkt lim. Skrelle den av og legg den flatt slik at limet ikke røre noe og kan gjenbrukes.
6

Trykk på baksiden av bulk og skyv den forsiktig ut med hånden. Bruk mer press eller en gummi hammer for å banke forsiktig på bulk ut og på plass.
7

Sett plastduk og interiør døren panel i motsatt rekkefølge du brukte til å fjerne den.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63624.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair