Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan MIG Weld Thin Metal

Sveising tynt metall med en metall inert gass sveiser innebærer en annen sveising teknikk for å sikre at du ikke blåse gjennom metall. Blåser gjennom tinn metall tillater smeltebadet for å overføre gjennom metallblikket. Dette øker belastningen på sveisen og forårsaker forvrengning ved det punktet av blåse igjennom. Ved hjelp av en sveise teknikk som reduserer varmen i den tynne metall sveiseskjøten eliminerer slag gjennom og holder metallet fra å bygge stress eller forvrengt. Du trenger
Stålbørste
MIG sveiser
0,023 MIG trådspole
Sveising hette
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør tynn metallplater ved å kjøre en stålbørste over lengden av sveiseskjøten. Påse at ingen korrosjon, skitt eller maling forblir på eller rundt sveisen.
2

Trekk åpne sidedekselet en MIG sveiser. Sikre en 0,023 spole av MIG ledning spole inne i MIG sveiser. Lukk sveiseren sidedøren.
3

Slå på MIG sveiser. Fest MIG sveiser jordklemme til et område av den tynne metall bort fra den rengjorte sveiseskjøt. Sett på en sveise-hjelm.
4.

Point ledningen som strekker seg fra spissen av den MIG pistolen mot sentrum av den tynne metall-sveiseskjøt. Trekk og hold MIG pistol trigger for ett sekund. Bevege spissen av MIG ledning 1/8 tomme ned fra den første tack weld. Trekk og hold MIG pistol trigger for en annen ett sekund for å plassere en ny tack sveis. Fortsett sveise den tynne metall ved å flytte 1/8 tomme og sveise ett sekund for å fullføre sveiseskjøten.
5

La sveiseskjøten avkjøles i 30 til 45 minutter før håndtering eller rengjøring av tynt metall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63545.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair