Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Wet Sand en Automobile

Det er tre hovedgrunner til våt sand, eller farge sand, din bil. Du enten ønsker å male en bil uten skade kroppen, trenger å jevne ut en fersk maling jobb før du påfører en klar finish eller bare ønsker å forberede seg til å buff bilen for å gjenopprette sin opprinnelige glans. Uavhengig av årsak, er det relativt enkelt å våt sand et kjøretøy, selv om det tar tid og tålmodighet. Du trenger:
maskeringstape
Fine-grade sandpapir (1000 -, 1500 - og /eller 2000-korn)
pussekloss
Dish såpe
Rag
Bucket
Misting sprayflaske
Vann
Vis flere instruksjoner
en

Mask av eventuelle trim som du kan berøre under sliping prosessen. Dette hindrer utilsiktet skade på disse områdene.
2

Fyll bøtte med vann og tilsett en dråpe oppvaskmiddel for å holde vannet tørker så raskt. Du kan fylle din misting sprayflaske på denne tiden også.
3

Pakk pussekloss med vanntett sandpapir. Økningen i ruheten bør være mellom 1000 - og 2000-korn. Hvilken grovhet du begynne med er avhengig av kvaliteten på overflaten du skal slipe. Hvis det er mange feil og ujevnheter, begynner med 1000-korn første gang og 2000-korn andre gang. Hvis det er en ny maling jobb eller har noen feil, vil du bare trenger å sand en gang med 2000-korn sandpapir. Hvis det er et sted i midten, bruk 1500-korn først, og deretter 2000-korn.
4

Påfør vann fra bøtte til bilens overflate, og lett sand i jevne, sirkulære bevegelser. Underlaget må alltid være våt mens sliping, så bruk misting sprayflaske som er nødvendig. Periodisk tørke støvet bort med en ren fille slik at du kan se om sliping er enda.
5

Gjenta denne prosessen med et finere sandpapir hvis det er nødvendig. Deretter skyll og inspisere arbeidet. Hvis du gikk glipp av flekker, våt sand som du gjorde før til overflaten er jevn, og skyll igjen. Den våte sliping er nå fullført, og bilen er klar for ny maling, buffer eller klarlakk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63430.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair