Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Panel Butikk Verktøy

Panel butikker er automotive sentre hvor biler skadet i ulykker blir reparert og restaurert til sin fordums prakt. De har spesifikke verktøy for å glatte ut crunched metall og gjøre tilføyelser der det er nødvendig. Panel visper add, stretch, hammer, sand og male vinkler og kurver på biler som bruker disse verktøyene. Hydraulisk heis

Panel butikker har vanligvis en eller flere arbeidsplasser bukter hvor biler er jobbet på etter en ulykke. En 10-tonns høykvalitets stål hydraulikkpumpe er et grunnleggende verktøy for enhver panel butikk. Biler er løftet opp på metall plattformer som støttes av hydrauliske pumper for enklere reparasjoner. En hydraulisk pumpe med plattform brukes for løfting, og det letter arbeidet som trekking, bøying, presser og rette krav.
Frontruten Verktøy

Kjøretøy som opprettholde front- påkjørsler ofte har sprukket eller knust frontrute. Vakuum sugekopper plater brukes til å løfte ut knust vindusglass. Suge-plater har store gripevennlig håndtak og ordknapp kanter spesielt laget for å gripe inn glass. En spesialisert langt håndtak lirke bar deretter brukes til å tømme ut den isolerende tetningsmasse fra innsiden av metall felgen.

Hammere

Flere typer hammere er standard verktøy på et panel butikk. Plukke og etterbehandling hammer er den mest populære hammer. Den er designet for detaljer arbeid og etterbehandling. Lyset bumping hammer er en annen vanlig stil som brukes sammen med en dolly å gjenopprette panel form. En tung krympende hammer er en spesialisert hammer som har flere overflaten figurer, slik at du nøyaktig kan slå metall på eksisterende paneler. I hendene på en panel juling ekspert, kan hver fasett av hammer hodet for spesifikke sammensmelting mellom bilen og add-on metallplater.
Dollie og skjeer

Dollie og skjeer i ulike former og størrelser brukes til å forme bulkete metall tilbake i form. De er glatte og svært polert stål verktøy. Dollie er firkantede former og skjeer er avlange former. Et panel beater velger en form som ligner på panelet de ønsker å glatte, og så legge press i en oppadgående og ytre retning fra undersiden av bilen.
Sanders & Spray Guns

sliping og maling biler når de er tilbake i form er de siste trinnene. Motorisert Sanders ujevnheter flater igjen fra filler materialer. Progressivt finkornet slipepapir blokker brukes for å oppnå de beste resultatene. Etter støv er tørket bort, og bilen er inspisert for eventuelle feil, er det på tide å spraye maling.

Sprøytepistoler med justerbar hastighet applikatorer kan produsere en høy kvalitet lakken. De består av en maling beholderen og vanligvis har en komfortabel dyse grep der strømningshastighet er kontrollert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63429.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair