Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Veibeskrivelse for HVLP Paint Gun

Høy volum lavtrykk maling (HVLP) våpen er også kjent som tyngdekraften fôr maling våpen. De virker ved hjelp av tyngdekraften å trekke malingen inn i luftkammeret av pistolen, som tvinger malingen ut av en dyse som når det trekkes i avtrekkeren. Vanligvis har man 03:57 justeringer som må gjøres for å riktig satt kanonen for det ønskede sprøytemønster, lufttrykk, og mengden av fluid sluppet inn i luftkammeret. Instruksjoner
en

Hold den tomme spray pistol i hånden din, og koble luftledningen i beslaget som ligger ved foten av håndtaket på pistolen. Når luftledningen er plugget i, peke munnstykket på luftgevær på gulvet eller en vegg og trykk på avtrekkeren. Lufttrykket ventilen er plassert i bunnen av håndtaket. Optimal posisjon for at den skal være i er midtveis posisjon, så justere denne knotten tilsvarende inntil dette beløpet på trykk er nådd, og slipp på avtrekkeren. Noen pistoler har denne justeringen ligger like ovenfor der webbing av tommelen og pekefingeren hvile når du holder håndtaket på pistolen. Disse er justert på samme måte.
2

Fyll maling beholderen med ønsket mengde maling, og deretter sette lokket på beholderen for å hindre søl. Det er en knapp på baksiden av pistolen som er på linje med pistolen i spissen. Dette styrer mengden av trekk som sprøytepistolen avtrekkeren har og også styrer hvor mye maling er tillatt i luftkammer av pistolen. Juster denne slik at det er ca 1/2 tommers av trigger pull til å begynne med. Test avtrekk ved å spraye en maskert-off delen av kjøretøyet eller et testpanel.
3

Hold pistolen 12 inches fra overflaten av testpanelet til å ringe i spray mønster av pistolen. Dette justeres ved knasten som ligger på siden av sprøytepistolen håndtaket. Juster til det er mellom 8 til 10 inches mellom toppen av linjen av maling og bunnen. Når du trykker på avtrekkeren, bør en jevn strøm av maling kommer fra pistolen tips. Når holdt for ca ett sekund, bør det ikke være noen maling i gang mens pistolen ikke flyttes. Hvis malingen renner, justere trigger pull slik at mindre maling slippes.
4

Plasser deg komfortabelt foran elementet som skal males. Begynn sprøyting omtrent åtte inches bort fra panelet skal males, deretter feie armen i en rett linje fra høyre til venstre eller fra venstre mot høyre, opprettholde 12 inches av avstand fra panelet mens du beveger armen frem og tilbake jevnt, bruke en medium strøk maling. Med hver passering du gjør, overlapper den forrige pasning fra 1/2 til sikre en jevn toppstrøk. Arbeid sakte og jevnt, være forsiktig med å kjøre malingen ved å bruke for mye på en gang. La første strøk med maling for å tack opp i to til tre minutter før du påfører et nytt strøk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63578.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair