Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan fikse en sprekk i en bakfanger Yourself

Støtfangere er frontlinjen i forsvaret for et kjøretøy, og er designet for å bli ofret for å sikre sikkerheten til sjåføren, samt hindre skade på bilens karosseri. Det er ikke overraskende at støtfangere ofte lide skade, selv under mindre hendelser, som for eksempel sikkerhetskopiering til en postkasse. Mens store kollisjonsskade kan kreve støtfanger erstatning, mindre sprekker og rifter kan repareres hjemme. Karosseri og kollisjon reparasjoner er dyre, men en sprukket støtfanger reparert hjemme er trolig koste en brøkdel av prisen du kan betale på et verksted. Du trenger
80-sandpapir
400-sandpapir
Surface renere
Rag
selvklebende glassfiber matte
Plastic prep løsemiddel
plast eller papir spreader kortet
Filler lim
Plastic primer
Plast maling
Vis flere instruksjoner
en

Fjern sprakk bumper deksel fra kroppen av kjøretøyet. Se etter skruer på sidene av kjøretøyet under baklykter og i hjulet brønner, samt i midten, under stammen låsen. Løft stammen tepper for å se etter flere skruer som fester støtfanger dekke til kroppen. Plasser støtfangeren på en polstret underlag for å hindre unødvendig skrape overflaten, og sørge for at arbeidsmiljøet er godt ventilert.
2

Bruk 80-sandpapir for ujevn området rundt sprekk på inn-og utsiden av støtfangeren. Rengjør området, og fjerne partikler produsert ved sliping, både innvendig og utvendig, med rensemiddel. La området tørke helt.
3

Tørk ru område med plast prep løsemiddel for å oppmuntre til bedre filler vedheft. La plast prep løsemiddel for å tørke.
4

Mål sprekk, og klippe og bruke en passende størrelse stykke selvklebende glassfiber matte på baksiden overflaten av støtfangeren. Sikre stykke matten dekker sprekken med omtrent en tomme av overflødig matte rundt sprekken. Den glassfiber matte gir ekstra støtte til det skadede området og gjør fylle sprekken en enklere prosess
5

Identifiser plast-type som støtfangeren er laget:. PP, PPO, TPE, PUR eller TPUR. Den typen er vanligvis gravert eller preget inn på innsiden av støtfangeren dekselet. Den plast-type bestemmer hvilke filler limet som skal brukes til reparasjon.
6

Følg produsentens instruksjoner for å blande filler limet. Bruk en glatt kanter plast eller tykt papir spreader kort, omtrent på størrelse med et kredittkort, for å spre filler over skadede området. Påfør første lag, å spre fyllstoffet i retning av sprekken. Det andre laget av fyllstoff er påført ved å stryke over sprekken, i rett vinkel mot den første slag, ved hjelp av kortere slag. Bruk en ren kant av sprederen kortet for å fjerne overflødig materiale. La filler å stivne.
7

Bruk 80-sandpapir for å fjerne eventuelle ujevnheter støt, og sikre filler er i flukt med nivået av støtfangeren. Polere det reparerte området med våte 400-sandpapir. Fjern eventuelle støvpartikler med en fuktig klut, og la området tørke.
8

Forbered det skadede området for maling ved å bruke en primer. Følg instruksjonene for søknad levert av produsenten av plast primer. La primeren tørke og deretter sand området lett med 400-sandpapir for å fremme malingsvedheft. Fjern støv partikler med en fuktig klut, og la området tørke.
9

Paint støtfangeren med plast og maling, å følge instruksjonene fra malingsprodusenten. Påfør et strøk med maling, etter at den første har tørket, for å sikre maksimal dekning av det skadede området. La malingen tørke helt, og installer den reparert støtfangeren dekselet på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63473.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair