Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik reparerer en Hole in en Front Bumper

Den plast støtfangere på moderne biler er lette og gir god beskyttelse mot lavhastighetskollisjoner. Men de er også sårbare for skraper, riper og hull. Kollisjon verksteder er godt forberedt på å løse disse problemene dersom kostnadene er lavere enn å erstatte hele støtfangeren dekselet. Hvis du bestemmer deg for å takle reparasjonen selv, vil du trenger spesialiserte verktøy, kjemikalier, rekvisita og mye tålmodighet. Etter de grunnleggende trinnene vil føre til en tilfredsstillende reparasjon. Du trenger:
Nøkler
Air sander
80 grit og 120 sandpapir
Sliping blokk
400 grit våt sand papir eller blokk
Glassfiber forsterkning tape
2-delt epoxy plast reparasjon sammensatte
Gun og miksing tips
vinkelsliper eller drill med roterende filvedlegg
Plastic nal
Skrapemerker pad
Cleaner for plast
Lint gratis vindusviskere
Prep løsemiddel
heftformidler
Paint
Primer
Klarlakk
Nitril-baserte vernehansker
Vernebriller
støvmaske eller åndedrettsvern
Vis flere instruksjoner
Forbered den Bumper for reparasjon
en

Fjern plastdekselet bumper deksel fra støtfangeren. Det er også kjent som konseptet. Dette innebærer å fjerne ulike klipp, skruer eller bolter, avhengig av kjøretøyet du jobber med.
2

Finn stempel på baksiden av støtfangeren dekselet som identifiserer type plast støtfangeren er laget av . De fem vanligste typene er PP, PPO, TPE, PUR og TPUR. PP, PPO og TPE plast har en tendens til å smelte og flekkete når du slipe eller sand dem, mens PUR og TPUR vil pulver når slipes. Fortell auto deler profesjonelle hvilken type plast du arbeider på slik at du får to-komponent epoxy materiale som er laget for denne typen plast.
3

Kutt kantene av tåre på en vinkel skråtsnitt over normalsnitt mot hullet, ved hjelp av en roterende filen eller kvern. Med mindre det er et stort område av manglende plast, vil du sitte igjen med en V-formet spor som vil lett aksepterer de to-komponent epoxy reparasjon materiale du vil bruke senere for å fylle det skadede området.
4

Skrapemerker både foran og bak overflater av det skadede området med en skrapemerker pad eller lett sliping. Rengjør med en vann-basert plast renere og skyll godt. Etter overflatene har tørket, tørk fremsiden med en prep løsemiddel og lofri vindusvisker. Tørk av prep løsemiddel i én retning.
Reparasjon og Paint Bumper
5

Påfør glassfiber forsterkning tape på baksiden av det skadede området. Tilsett to-komponent epoxy gjennom pistol og mikser tips på et stykke skrap papp. Påfør epoxy over glassfiber tape med en nal, bruker nok epoxy til å dekke tape. La epoxy tørke basert på etiketten retninger. Sliping baksiden av reparasjon er valgfritt, ettersom det ikke vil være synlig.
6

Tilsett mer epoxy på papp, med en ny mikser tips, siden epoxy vil trolig ha herdet i den gamle tips. Nal epoxy inn i og over hullet og et lite område rundt den. Bruk nok trykk på skrapen til å fullstendig fylle hullet, men ikke bygge seg opp så mye epoksy rundt reparasjon at det er vanskelig å slipe. La epoxy tørke basert på etiketten retninger.
7

Sand reparasjonen området med en luft sander. Begynn med en 80-grads slipeskive for å fjerne de høyeste områder, deretter et 120-grit platen for å få den i flukt med overflaten av støtfangeren. Våt sand området med en hånd blokk og 400-korning papir.
8

Paint reparerte området i henhold til instruksjonene fra din lakkleverandør. Dette vil innebære en kombinasjon av adhesjonsfremmere, grunning, maling og klarlakk. Den spesifikke prosedyren vil variere avhengig av hvilken type plast støtfanger dekker du jobber med.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63522.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair