Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Paintless Dent Repair Tool Skoler

Paintless bulk fjerning har blitt populært som det pleier å være en rimelig måte å reparere bulker og skader på kjøretøyet. Med nye teknikker stadig utvikles, kan et bredere utvalg av bulker bli tatt vare på på denne måten. Etterspørselen etter slike spesialister har tillatt for skoler å begynne undervisningen og sertifisering bulke reparasjon; noen skoler selv utvide omfanget av undervisning for å inkludere ideer om hvordan du kjører din egen virksomhet og gjøre riktige anslag. Superior Auto Institute

Laguna Beach, California er en solrik og varm plass å følge undervisningen på Superior Auto Institute. Denne skolen arbeider med hands-on trening for å komme deg opp til hastigheten på raskest mulig måte; kurset for paintless Dent Repair kjører to uker. Du vil arbeide med alle typer kjøretøy og lære hvordan man skal håndtere ulike airbag konfigurasjoner, da disse direkte påvirker hvordan du kan fikse en bulk. Det er også en en-ukers kurs tilgjengelig for en ekstra kostnad som gir deg en-til-en trening.
Ding King

Costa Mesa, California deg kan delta på Paintless Dent Repair Training tilbys av Ding Kongen. Både to-ukers og en-ukers kurs kommer med 29-delers verktøysett slik at du kan begynne å arbeide på biler umiddelbart, og kombinerer noen klasserom tid med hands-on delen av opplæringen. Den to-ukers kurset tillater deg å ha mer tid til å utvikle dine ferdigheter, forhåpentligvis øke hastigheten og tillit, selv om du kan være helt sertifisert på bare en uke.
Paintless Dent Repair Academy

For en Midtvesten alternativ, Paintless Dent Repair Training Academy, som ligger i Missouri, tilbyr kurs over hele landet. Dette er en mer omfattende pakke av trening blant annet arbeider på salgsteknikker, på estimater og med forsikringsselskaper. Dette programmet vil lære deg det grunnleggende om hvordan å fikse bulker akkurat som de andre programmene gjør, men vil gi deg ekstra opplæring i virksomheten aspekt av denne typen reparasjon. Når du har vært en praktiserende PDR tekniker du kan komme tilbake og få en videregående opplæring for å utvide omfanget av praksisen din. Den første klassen er to uker i lengden, men du kan melde deg på en enkelt uke program. Du kan ringe dem for å finne plasseringen nærmest deg.
M og M Training

På østkysten, kan du gå til M og M Training for paintless Dent Removal . Verktøyene er ikke inkludert i prisen, men programmet vil la deg bli sittende etter trening er ferdig før du er helt komfortabel med prosessen uten ekstra kostnad. En ukes program, er hele klassen sammenbrudd tilgjengelig på nettet, slik at du vet på forhånd hva som vil bli studert. Selskapet gjør teknikere å komme tilbake for et oppfriskningskurs når som helst, uten omkostninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63561.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair