Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik fjerner en Salvaged Tittel

Hvis et kjøretøy har blitt erklært et totalt tap etter en ulykke, enten forsikringsselskapet eller eieren på tidspunktet for tapet kan ha fått en restverdi tittel til bilen. I de fleste stater er det ulovlig å drive et kjøretøy med en restverdi tittel på veier. Et kjøretøy som har en restverdi tittel kan brukes til deler eller kan bli solgt i sin nåværende tilstand til en person som har en klar forståelse av at han er å kjøpe en bil med defekt tittel. Hvis bilen kan repareres, kan berging tittelen fjernes og en ombygd tittel utstedes i stedet. Instruksjoner
en

Reparasjon eller gjenoppbygge kjøretøyet i henhold til statens spesifikasjoner hvis du er en kvalifisert rebuilder. Noen stater krever at du må være en lisensiert rebuilder å kjøpe en restverdi bil til reparasjon eller restaurering, og bare en lisensiert rebuilder kan fullføre de nødvendige papirene og ha bilen inn til inspeksjon for å være tittel. Andre stater kan tillate deg å beholde eierskap av kjøretøyet mens arrangere for at bilen skal bygges av en lisensiert rebuilder.
2

tak i og fullføre statens nødvendige skjemaer fra motorvognen avdelingen skal sendes til staten for inspeksjon. Du vil normalt bli pålagt å fullføre en kode og tittel program, en deler sertifisering form, og et skjema ber om en statlig kjøretøy inspeksjon. De fleste stater krever at du produserer bilder av bilen i sin havarerte tilstand, utstedte restverdi tittel for bilen, noen regning for salg der du kjøpte bilen, hvis det er aktuelt, og regninger på salg for noen deler som brukes i restaureringen. Hvis brukte deler ble anskaffet for å gjenopprette bilen, vil mange stater krever at VIN nummeret på kjøretøyet hvor delene ble tatt vises på regningene for salg.
3

Planlegg et kjøretøy inspeksjon gjennom statens motorkjøretøy avdeling. Noen stater vil ha en inspeksjon stasjon hvor bilen kan taues for inspeksjon. Husk, vil du ikke få lov til å lovlig kjøre bilen på veier inntil en ombygd tittel har blitt utstedt. Presentere bilen for inspeksjon ved sin nåværende posisjon eller en inspeksjon stasjon og betale eventuelle inspeksjon avgifter som kan skyldes. Når bilen har passert inspeksjon, vil en merket være festet til et angitt sted på selve kjøretøyet utpeke at den passerte inspeksjon for retitling som en ombygd bil.
4

Ta fullført papirarbeidet, inkludert bevis på at bilen passerte inspeksjon, til koden og tittel avdeling for å søke om den gjenoppbygde tittelen. Du vil bli pålagt å betale eventuelle avgifter på søknadstidspunktet. De fleste statlige lover sørge for at tittelen til et kjøretøy som har blitt ombygd bli merket med en uttalelse over sitt ansikt som viser at det er en ombygd bil. Andre stater er mer spesifikke, som krever at tittelen gjenspeiler den type skader på kjøretøyet -. Eksempel flom eller brann

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63503.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair