Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Kurs i paintless Dent fjerning

Hvis du er en auto body profesjonell eller planlegger å være ett, har du sannsynligvis hørt om paintless bulk fjerning. Dette er en prosess hvor en bulk er fjernet fra et panel ved hjelp av en rekke spesielt formede verktøy. Trykk utøves mot utsparingen metall fra baksiden, i hovedsak resculpting metallet tilbake til sin opprinnelige form. Flere institutter lære denne spesielle auto body reparasjon teknikk. Ding King

Ding King er en auto body instituttet som lærer paintless bulke reparasjon. Etablert i 1993, har denne skolen vært instruktør studenter for et tiår og en halv. Det tilbyr en proprietær metode for undervisning paintless bulke reparasjon, ifølge nettstedet, dingking.com. Både Pressure and release Process, som innebærer å legge press og slippe den for å unngå å forvrenge metall, og dra og Push Process, en prosess der metallet er strukket sidelengs, tilbys her. Prisene varierer basert på kursene du tar, men lån er tilgjengelig opp til $ 40,000.
M & M Paintless Dent Repair Training

M & M Paintless Dent Repair Training skolen også tilbyr opplæring i denne teknikken. Denne skolen tilbyr flere kurs. Disse inkluderer kurs om å starte din bedrift, markedsføring din bedrift og en komplett kurs pensum undervisning paintless bulk reparere teknikker. Går over fem dager, kursene inkluderer hagl skader reparasjon, drill-mindre tilgang, valg av verktøy og riktig press program. I tillegg tilbyr skolen paintless bulk reparasjon oppfriskningskurs gratis til alle avgangsstudentene. Ligger i Kenilworth, New Jersey, 20 minutter fra New York City og Newark Airport, er det praktisk for østkysten. Prisene varierer fra $ 3695 til $ 4595 ved denne institusjonen. Det er en av de eneste paintless bulk reparasjon skoler på østkysten.
Superior Auto Institute

På Superior Auto Institute, vil du lære paintless bulke reparere fra topp instruktører i feltet med full praktisk opplæring i flere områder av paintless bulke reparasjon. Det er kurs på å fjerne bulker fra sedan, SUVer, lastebiler og cabrioleter. I tillegg er det en bane på metall støtfanger reparasjon. Skolen ligger på to auto auksjoner der det er dusinvis av biler å øve på. Skolens opplæring steder er i sørlige og nordlige California. Det er satellitt skoler i andre stater så vel som Alabama, Colorado og Florida. One-on-one opplæring er også tilgjengelig. Hvis du ikke bestått instituttets to-ukers kurs, vil de tilby en ekstra uke fri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63383.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair